banner388

Burak Çalık Ne Zaman Geliyor! İşte o tarih...

Çarşamba günü Samsun'da olacağı ifade edilen Burak Çalık'ın imzayı attıktan sonra yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacağı açıklandı.

Burak Çalık Ne Zaman Geliyor! İşte o tarih...

Çarşamba günü Samsun'da olacağı ifade edilen Burak Çalık'ın imzayı attıktan sonra yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacağı açıklandı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 18:36
Burak Çalık Ne Zaman Geliyor! İşte o tarih...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Süper Lig takımlarından Denizlispor'dan prensip anlaşmasına vardığı Burak Çalık'ın en geç Çarşamba günü Samsun'da olacağı ve kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı atacağı öğrenildi. Başarılı futbolcunun, Denizlispor ile olan özel sorunlarından dolayı imzanın geciktiği ifade edildi. 

BURAK ÇALIK GELİYOR 

Çarşamba günü Samsun'da olacağı ifade edilen Burak Çalık'ın imzayı attıktan sonra yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacağı açıklandı. Samsun'a gelmek için sabırsızlanan tecrübeli futbolcunun, en kısa sürede Samsun 19 Mayıs Stadı'nda taraftarın huzuruna çıkmak istediği de gelen bilgiler arasında. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kabak tadı verdi. 2020-01-20 19:56:30

Ya gelsin yada daha iyisini alalım. Üç hafta boş gecmis oluyor. Urfa maci haric 14 mac var. Gelen transfer kac hafta katki saglayacak. Biran once transfer bitmeli.

Avatar
Adil Saka 2020-01-21 10:07:04

Burak Çalık kısa sürede hazır olursa Takıma çok fazla katkısı olur. Umarım oda bu Lige gelen kendini büyük Futbolcu sanıp nasıl olsa Samsundan paramı gününde alıyorum bu Ligde diğer gelen Oyuncular gibi göstermelik oynar durumu idare ederim derse yine yandık.

Avatar
takipçi 2020-01-21 13:08:52

Bu futbolcu ile imkanı varsa maç başı anlaşma yapılsın. edindiğimiz ilgilere göre inişli çıkışlı bir performansa sahip. aslında alınmasına hiç gerek yoktu bir yerlerde eksik yapılıyor. hayırlı diyelim.

Avatar
Hazirlik maci alin 2020-01-21 10:59:59

Yeni transferlerin oynayacagi bir iki haxirlik maci yapalim. Uyum sorunu cabuk asilir. Hemde mac kondusyonu eksik topcular ve kaleciler form tutar.saygilar.

Avatar
Kavaklılar 2020-01-21 09:03:10

Ligin en çok gol atan ikinci takımıyız. Gol kralı Bahattin bizde. Sürekli yeni transfer yapmak oynayan oyuncuları da bozuyor. Bu adam gelecekte takıma adapte olacakta biz göreceğiz gereksiz bir transfer