banner388
banner390
banner410
banner408

Bünyamin Kubat'tan  Muhammet Beşir'e  açık mektup 

Samsunspor'un eski futbolcusu Bünyamin Kubat, sosyal medya hesabından Bayrampaşa maçı sonrasında Beşir'e uyarı ve tavsiye niteleğinde bir mektup yazdı.

banner269

Bünyamin Kubat'tan  Muhammet Beşir'e  açık mektup 

Samsunspor'un eski futbolcusu Bünyamin Kubat, sosyal medya hesabından Bayrampaşa maçı sonrasında Beşir'e uyarı ve tavsiye niteleğinde bir mektup yazdı.

29 Ekim 2018 Pazartesi 12:46
Bünyamin Kubat'tan  Muhammet Beşir'e  açık mektup 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un efsane kadrosunda yer alan ve başarılı futboluyla herkesin büyük beğenisini kazanan Bünyamin Kubat'tan kırmızı beyazlı ekibin genç forveti Muhammet Beşir'e açık mektup. Samsunspor'un eski futbolcusu Bünyamin Kubat, sosyal medya hesabından Bayrampaşa maçı sonrasında Beşir'e uyarı ve tavsiye niteleğinde bir mektup yazdı. "İçimden geldi yazmak istedim" diyerek düşüncelerini dile getiren efsane oyuncu Bünyamin Kubat, mektubunda şunları yazdı; 

O MEKTUPTA NELER YAZIYOR ? 

"Tamam belki 90 dakika oynamadım diye düşünebilirsin; belki ilk onbiri hakediyorum diye de düşünebilirsin ama o golü kaçırmana engel değildi. Özür dilemek erdemliktir derler büyüklerimiz. Güzel ama yine de bu golü atman lazımdı. Neden dersen; Ronaldo bile Juventus'ta kendini kanıtlamanın peşinde. Ağabeyin olarak ben futbolu bıraktıktan sonra 2 sene yaptığım hatalarla uyandım, bu yüzden zaman çabuk geçiyor. Sana umut bağlayan bu şehrin taraftarları, yöneticileri ve Samsunspor'u seven herkes senden çok şeyler bekliyor. Yoksa senden daha yetenekli futbolcular yok olup gitti bu sahalardan. Sözlerime son verirken kızım sana söylüyorum; gelinim sen dinle." 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 30.10.2018 08:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir. 2018-10-29 15:31:39

Kaç senedir söylüyorum.M.Besire harcanan vakite yazık.Keske gelmeseydi onun yüzünden forvet hattı doldu Can Vural gibi genç yetenek gitti.Yazik oldu.

Avatar
Saim 2018-10-29 20:33:50

Eskilerin sözü vardır "kılavuzu karga olanın diye...." kendi yeteneklerinin farkına varmak geliştirmek yerine şampiyonlar liginde en çok ofsayta düşen oyuncu olarak tarihe geçen bir ......ı kendisine örnek alınca kaçırdığı gollerde bile onun gibi kaçırıyor. Bünyamin hocanın da dediği gibi kimler yok oldu ki sen de çok kolay yok olursun.

Avatar
Kenan3455 2018-10-29 19:03:54

Hatır gönül işi olmaz oynamiyorsa atamiyorsa yolla başkan.eger ayip olur diyorsan tarbzon başkanınada durumu söyle oda anlayışla karsilar bize faydası olmayanı habugun ha yarın bekleyemeyiz samsunun okadar vakti yok.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-29 19:51:44

M.Beşir'e Umut bağlamak gerçek ten de çok üzücü bir durum. Adam iyi bir futbolcu olsaydı inanın Trabzon asla bize vermezdi.Bırakın 45 dakikayı 145 dakika da sahada kalsa yine gol atamaz.Ne yazık ki Samsun şehri de Muhammed'e Umut bağlamış. Yapilacak tek bir şey var Devre arasında gönderilmeli.Yerine bir takviye golcü alınmalı.

Avatar
Hüseyin 2018-10-30 09:19:42

Adamin suratina bak sürekli mutsuz bir tipi var.bu ligi hazmedemediyse gönderin gitsin trabzonluyu

Avatar
Yetkin süer 2018-11-01 13:18:16

Taraftar inanilmaz sahib cikiyor bence yeterince sans aliyor Malesef kapesitesi bana bu gibi geliyor cok zarif samsunspor taraftari onu cok seviyor acaba trabzon da Samsun lu topcu böyle sans bulurmu zor fakat muhammet kardesimiz limiti doluyor cünkü bize gölcü lazim atacaksin tek care bu son dönemece insaAllah iyi girer