banner388
banner390
banner410
banner408

Bugün kazansaydık bir daha ki maçla lig biterdi

Spor Toto 1. Lig'te bugün oynana Samsunspor-İstanbulspor golsüz eşitlikle bitti. Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş berabere biten maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

banner269

Bugün kazansaydık bir daha ki maçla lig biterdi

Spor Toto 1. Lig'te bugün oynana Samsunspor-İstanbulspor golsüz eşitlikle bitti. Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş berabere biten maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

08 Nisan 2018 Pazar 19:36
Bugün kazansaydık bir daha ki maçla lig biterdi

Samsunspor Haber-Haftalar önceden maçın mutlak suretle kazanılması gerektiğini söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Maalesef ligin sonuna kadar ligin içinde kaldık. Bugün kazansaydık, sahamızda oynayacağımız Denizlispor maçında ligi bitirebilirdik” ifadelerini kullandı.
 

Samsun'da golsüz beraberlikle ile biten Samsunspor-İstanbulspor maçının ardından Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş basın toplantısı düzenledi.

3 PUAN PAROLASI İLE ÇIKTIK

Haftalar önceden başkanından oyuncularına kadar maçı yenmeye odaklanan Samsunspor, evinde İstanbulspor ile berabere kaldı. Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş maça 3 puan parolası ile çıktıklarını belirterek, "İstanbulspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıktık. Maalesef ligin sonuna kadar ligin içinde kaldık. Bugün kazansaydık, sahamızda oynayacağımız Denizlispor maçında ligi bitirebilirdik. Maçın başından itibaren sahada iyi bir oyun ortaya koyduk. Rakibimize pozisyon vermedik. Kazanma hırsı bizim çok efor sarf etmemize sebep oldu. Bizim için 3 puan çok önemliydi, bunu anlamayınca ne anlatırsak boş. Tabi ki futbolun meyvesi gol. Bu mücadeleye, bu hırsa rağmen gol bulamayınca maalesef kazanamıyorsun. Düşme potası içinde kaldık ve bunu damarlarımızda ve ciğerimizde hissediyoruz. 3 puan Eskişehirspor'dan öndeyiz ama burada alamadığımız galibiyeti inşallah orada alacağız. Bugün itibariyle bir avantajı daha kaybettik. Bu kadar emeğe yazık oldu. Önde 4 santrforla oynuyoruz, gol pozisyonu da buluyoruz ama iş beceriye kalıyor, son vuruşları kötü yapınca gol bulamıyoruz" ifadelerini kullandı.


Ayrıca maç sonu İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı basın toplantısında, "Samsunspor'a kümede kalma yolunda başarılar diliyorum" dedi.


 

Son Güncelleme: 09.04.2018 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yüksel 2018-04-09 09:06:49

Bir kamyon odun alsan 6 ay yontsan antreman yaptırsan bir aşama kaydedersin, bu adamlar 8-9 aydır antreman yapıyorlar takımda gram iyileşme yok 2017 Ağustos'ta nasıl başladılarsa aynı yerdeler. Bu da şunu gösteriyor bu takım adam gibi antreman yapmıyor, çalışmıyor. Kaç maçtır dikkat ediyorum top kontrolü yapamıyor oyuncular, 1 metreye pas atamaıyor, topa çıkıp 1 tane kafa vuran adam yok, duran top oluyor frikik atacak adam yok, korner kullanılıyor kornelerin %90 ı ön direğe zor yetişiyor. Takım çok güçsüz, maç içinde yorulunca nasıl dinlenmesi gerektiğini bilmiyorlar, birbirlerine yardım yok, hücum hattına destek veren yok, takımın dünyadan haberi yok.

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2018-04-08 19:50:56

Kazanmak için nasıl oynadık anlamadım sahada bir tane forvetimiz yoktu. İkinci yarı bir tane forvet orjinli oyuncumuz sahaya girdi Ayite o da forvet sayılırsa böyle maç kazanamayız altyapıdan başka forvet oyuncusu yok mu bunların yerine hoca

Avatar
Ahmet gonca 2018-04-08 20:09:57

Sen milletle dalgamı geçiyorsun Allah aşkına futbolcular hap yutmuş gibi nereye pas atacağını bilmiyor. Kapasite bu kadar 3ü Vitesse geçinip durunuz Gökay bitmiş Enes yok Kenan hata üstüne hata oğuz iki pas atamıyor takım yok hoca yok

Avatar
Ali 2018-04-08 20:51:16

Allah aşkına sezon sonu şu futbolcuların alayını sezon onu kovun

Avatar
rmz 2018-04-08 22:44:57

hocam düştük esesin antep adana maçı 6 puan cepte esesi yenersen belki kurtulur berabere kalırsan kesin düşer kolay maçın giresun diğer maçların çok zor bu oyunla denizliyide yenemen denizli güzel oynuyor tam bir deplasman takımı haydi güle güle bize

Avatar
Murat uyar 2018-04-08 23:02:59

Böyle bir kadro ile çık galibiyetten bahset besim bu takımı düşürecek 3 puan aldığımız Elazığ onuda dede verdi

Avatar
Muhterem 2018-04-09 00:32:26

Besim hocam,saçmalamişsiniz.Futbolcularda sizde suçlusunuz.Büyük Samsunspor taraftarın dan ve Samsunspora gönül vermiş insanlardan özürdilegiceginize saçma sapan konuşmuşsunuz.

Avatar
Teknik 2018-04-08 22:37:22

Hoca göz var nizam var nerde iyi oynadın oyuna hakim olduk diye yaygara yapıon ayakta duramıyodu kazanmak istedik diyon bu topcuların kazanma gibi niyeti yoktu yazık samsunspora bu sehrin bi takımı var oda 1.ligde onuda düsürmeyi kafaya koymuşlar