banner388

Bugün günlerden Samsunspor

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir geçen Yılport Samsunspor, bugün Mersin deplasmanında Tarsus İdman Yurdu'na konuk oluyor.

Bugün günlerden Samsunspor

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir geçen Yılport Samsunspor, bugün Mersin deplasmanında Tarsus İdman Yurdu'na konuk oluyor.

02 Şubat 2020 Pazar 09:43
Bugün günlerden Samsunspor

Bugün Günlerden Samsunspor 

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir geçen Yılport Samsunspor, bugün Mersin deplasmanında Tarsus İdman Yurdu'na konuk oluyor. İlçe Stadı'nda saat 13.30 da oynanacak zorlu puan mücadelesi öncesinde iki takımda da hazırlıklar tamamlandı. 


Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, bugün Mersin'de Tarsus İdman Yurdu'na konuk oluyor. Şampiyonluk yarışında lider durumda yer alan kırmızı beyazlılar, bugün rakibini mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Tarsus İlçe Stadı'nda saat 13.30 da oynanacak zorlu müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklar tamamlandı. 

SAMSUN'DA 3 EKSİK 

Yalçın Kılınç, Oğuz Gürbulak ve Erkam Reşmen'in yer almayacakları kritik 90 dakika TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, telafisi olmayan zorlu müsabakalar oynadıklarını söyledi. Şampiyon hoca, "Bugün sahada 90 dakika boyunca kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma olan güvenim tam. İnşallah Samsun'a şen olarak döneceğiz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.