banner388
banner390
banner410
banner408

Bugün günlerden Samsunspor 

Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak kritik müsabaka saat 16.30 da başlayacak. 

banner269

Bugün günlerden Samsunspor 

Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak kritik müsabaka saat 16.30 da başlayacak. 

17 Aralık 2019 Salı 10:30
Bugün günlerden Samsunspor 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor, Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası 5.tur rövanş karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. 19 Mayıs Stadı’nda saat 16.30 da başlayacak ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak kritik müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte nefesler tutuldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, turu getirecek sonucu elde edeceklerine inanıyor. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarını dün yaptığı tek çalışmayla tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte, sakatlıkları devam eden Yalçın, Okan ve Bünyamin Karataş takımdaki yerlerini alamayacaklar. Rize’de oynanan ilk maçta rakibine 3-2’lik skorla mağlup olan kırmızı beyazlı ekibin turu geçmesi için tek farklı galibiyetler yeterli olacak. Samsunsporlu taraftarlar ise bugünkü maça büyük ilgi gösteriyorlar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARMAYI VE TAKIMI CANDAN SEVEN BİRİ 2019-12-17 10:39:16

Ertugrul hoca Sampiyonluk istiyorsa Aytac-nuri-samet asatekin- samed Kılıç-ramazan -onur -sakat olan okan- bünyamin toplam 8 oyuncu oynayabilecekleri takima gonderilmeli. Direk ilk 11 de oynayacak en az 6 futbolcu alınmalı. Takimin sol tarafi felç ayaga kaldirilmali. Defansta saglam yedek oyuncu yok. Orta saha oyun kurucu topcu yok. Forvet arkasi kaliteli topcu lazim. Birde istikrarli bir santrafor sart.saygilar.

Avatar
AS KADROYU RİSKE ATMAYIN.KUMAR OYNAMAYIN. 2019-12-17 13:40:35

U-19 VEYA U-21 VEYA YEDEK KADRO İLE ÇIKIN. YALÇININ SAKATLIĞI ÇORUMDA BİZE 3 PUANA MAL OLDU. ASIL HEDEF LİG ŞAMPİYONLUĞU. ARA KAMP ÖNCESİ AS KADRODAN SAKATLIK YAŞAMAYALIM. SAYGILAR.

Avatar
Ahmet 2019-12-17 15:39:39

Takımın sol bölgesi çöküntü halinde , iyi bir sok bek en azından canberk geri getirisilsin