banner388

Bu taraftara şampiyonluk yakışır

Samsunsporlu taraftarlar, Bodrumspor karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmadı.

Bu taraftara şampiyonluk yakışır

Samsunsporlu taraftarlar, Bodrumspor karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmadı.

17 Ekim 2018 Çarşamba 17:40
Bu taraftara şampiyonluk yakışır

Samsunspor Haber – Samsunsporlu taraftarlar, Bodrumspor karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan yeri tıka basa dolduran kırmızı beyazlı taraftarlar, 90 dakika boyunca hiç susmadan takımına destek oldu. Samsunsporlu taraftarlar, Bodrumspor maçının ardından futbolcuları tribünlere çağırarak tebrik etti. 

BODRUMDA SAMSUNSPOR SESLERİ

Futbolcularıyla karşılıklı galibiyetin sevincini yaşayan kırmızı beyazlı taraftarlar, Bodrum İlçe Stadı’ndan mutlu olarak ayrıldı. Samsunsporlu taraftarlar, “Bu maçta aldığımız galibiyet ve sergilediğimiz futbol ligde misafir olduğumuzun kanıtır. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımımıza destek olacağız” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2018-10-17 17:52:08

Bilet işin çare bulun pazar günü stad dolsun..

Avatar
Atakumm 2018-10-17 17:54:45

Bu taraftar 1. ligi hak ediyor.

Avatar
Çelik Kaptan 2018-10-18 10:37:12

Takımın kazanmayı seriye bağlaması taraftarı mest ediyor.Her şeyin daha güzel olması için şampiyonluğun 34 maç sonunda belli olacağı akıldan çıkarılmamalıdır.En önemli güvence her hafta takımın daha da iyiye gitmesidir.