banner388

Bu Takımı Ligde Tutacağız

Bu hafta alınan Denizlispor galibiyetinde büyük katkısı olan Gökay İravul, Radyospor'a konuk oldu.

Bu Takımı Ligde Tutacağız

Bu hafta alınan Denizlispor galibiyetinde büyük katkısı olan Gökay İravul, Radyospor'a konuk oldu.

07 Mart 2017 Salı 20:29
Bu Takımı Ligde Tutacağız

Samsun Haber - Radyospor'un konuğu olan Samsunspor'un başaralı orta sahası Gökay İravul, "İnsanlar futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar desek yanlış olmaz. Büyük Samsunspor taraftarı diyorlar, gerçekten öyle. Yolda yürürken taraftarımız gözlerimizin içine bakarak bu takımı düşürmeyin diyorlar. İnşallah onların desteği ile daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

KARAKTERLİ BİR TAKIMIZ

Samsunspor'un başarılı orta saha oyuncusu Gökay İravul, radyospor'un konuğu oldu. Programda kırmızı beyazlı ekibin ligde ki durumu hakkında konuşan Gökay, "Biz güçlü ve karakterli bir takımız. Takımımızı ligde tutabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Arkadaşlık ortamımız çok iyi. Üst üste iki hafta kazanmak bizim için iyi oldu. Bu hafta zorlu Büyükşehir Gaziantepspor karşılaşması var. İç sahada oynamak bizim için avantaj olacak" dedi.

Gökay sözlerini şu şekilde sürdürdü;

GERÇEKTEN SAMSUNSPOR TARAFTARI ÇOK BÜYÜK

"Taraftarlarımızın sosyal medya da paylaşımlarını görüyorum. Atmosfer süper. İnşallah bu hafta rakibimiz karşısında kazanarak 3'te 3 yapmak istiyoruz. Samsun tam anlamıyla bir futbol şehri. Çok büyük bir ilgi var. İnsanlar futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar desek yanlış olmaz. Büyük Samsunspor taraftarı diyorlar, gerçekten öyle. Yolda yürürken taraftarımız gözlerimizin içine bakarak bu takımı düşürmeyin diyorlar. İnşallah onların desteği ile daha iyi yerlere geleceğiz"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-03-08 10:02:50

Bu takımın yeri Süper Lig iken bu ligde kalma hesapları yapıyoruz. Onun için bu ligden düşmek felaket olur. Ne yapıp edip Antep maçını almalıyız. Özellikle rakibimiz olan takımlarla oynadığımız bu tip maçlar çok çok önemli.