banner388

Bu ne lakaytlık bu ne vurdumduymazlık! Yeter artık kendinize gelin 

Son 4 günde 4 puan kaybederek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan kırmızı beyazlı ekipte en büyük tehlike oynanan kötü futbol ve sahada futbolcuların vurdum duymaz halleri.

Bu ne lakaytlık bu ne vurdumduymazlık! Yeter artık kendinize gelin 

Son 4 günde 4 puan kaybederek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan kırmızı beyazlı ekipte en büyük tehlike oynanan kötü futbol ve sahada futbolcuların vurdum duymaz halleri.

10 Ekim 2019 Perşembe 11:19
Bu ne lakaytlık bu ne vurdumduymazlık! Yeter artık kendinize gelin 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Yılport Samsunspor'da gerileme dönemi başladı. Her geçen hafta lige ağırlığını koyacağı beklenen kırmızı beyazlı ekipte, işler iyi gitmiyor. Dün akşam ligde tutunabilme mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetleri ile golsüz berabere kalarak lider Manisa FK'nın 4 puan gerisine düşen Yılport Samsunspor'da gözler yönetime çevrildi.

HERKES HADDİNİ BİLSİN 

Son 4 günde 4 puan kaybederek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan kırmızı beyazlı ekipte en büyük tehlike oynanan kötü futbol ve sahada futbolcuların vurdum duymaz halleri. Geçen sezon yaşanan gruplaşmaların yeniden aktifleşmeye başladığı takıma yönetimin nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise büyük bir merak konusu. Taraftarlar ise bir an önce bu kötü gidişin durmasını ve sorunların giderilmesini istedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamil 2019-10-10 11:25:04

bu takımdan bi bok olmaz

Avatar
Samsunspor 2019-10-10 12:14:42

Acilen şlyas kubilay samet bahattin kadro dışı onun yerıne samed hakan gokhan alsan atabey yeter bıze gecen senede aynı seyı yaptılar. Burası kımsenın cıftlıgı degıl Burası SAMSUNSPOR !!! Formayı sahaya koysan yeter!!! Yuksel yıldırım 3 hafta önce ılyas kubılaya melegım ucur bızı dıye tweet attıktan sonra ılyas bencıl her buldugunu kaleye ceken topları calımlarla ezen bı topcu oldu o zman kapı dısarı kımse ona o hakkı vermez sımdıde gruplasmaya basladılar. Öyle bir dunya yok sanıyorlarkı taraftarlarda onları desteklıyor taraftar sadece samsunsporu desteklıyor!!!

Avatar
İlyas Kadro Dışı 2019-10-10 12:21:24

Geçen sene metıncan cıcı yı de yedıler adam gıttı 7 mac 6 gol 4 asıst bızde ne hıkmetse kadroya gıremedı bu senede ahmethan koseyı yıyecek ılyas. Dikkat edın ahmethanın ayagına top gıdınce ılyas ya yanlız bırakıyor yada adamın dıbınde bıtıyor hıc kacma gıbı derdı yok ahmethanın pozısyonlarına iş oluyor. Biliyor tabıkıde ahmethanın sutları ondan daha etkılı ama destek gelmeyınce dogal olarak pozısyonlara gıremıyor gırdıklerınde kacırınca hemen topun agzında yemezler ılyas efendı yemezler 3 haftadır top oynamıosun gokhan alsan tek basına ondan daha etkılı olur artık ılyas ne pas verıyor nede arkadaslarını pozısyona sokuyor sadece kaleye sut cekmenın pesınde cekmek ıcın ezdıgı topların haddı hesabı yok gordun mu manısa da 34 yasında adamı nasıl top oynuyor bıraz onları ızle belkı bıseler ogrenırısın bızım dısıplınsız topcuya ıhtıyacımız yok bızım okan dernek ercan gıbı topcu ruhuna ıhtıyacımız var

Avatar
Aldığınız paranın hakkını verin 2019-10-10 12:24:11

Bu taraftar asgarı ucrete gecınıp maca gelıyor sakın aklınızdan bunu cıkarmayın sızın sımarıklıgınızı ızlemek ıcın degıl yenılsende mucadele et bu zmana kadar mucadele edene nasıl sahıp cıkıldıysa merak etmeyın sızede sahıp cıkılır

Avatar
Okan Dernek gıbı oyna 2019-10-10 12:22:40

Hepınız unutmayın bu sloganı ona gore top oynayın . Sonuna kadar teknık dırektorun yanındayız. Hocam at neşteri takıma hıc bekleme !!!

Avatar
KAAN TÜRK 2019-10-10 12:16:36

TERBİYESİZLİK

Avatar
AHMED ARİF 2019-10-10 11:31:40

Lan daha 1-2 hafta önce bu takımı yere göre sığdıramıyordunuz. 2 maçla ne oldu hemen? 2 maçla şampiyon olunmuyor. Başarı istiyorsanız büyük bir takımla anlaşın. Onların istediği birini takımın başına geçirin,genç ya da forma şansı bulamayan gelişime açık futbolcularını oynatın. Bir nevi B takımı olun. Buradan kurtulduktan sonra teşekkür edin yolunuzu ayırın...

Avatar
Suat 2019-10-10 11:45:03

Biz daha ne yapalım burda başarı gelecekse bizim alkislyip el üstünde tuttuğumuz ilyaskubikay yavuzun kulağını çekin oyun sistemimiz hiç yok orta saha hiç yok sadece ne var biliyorsunuz vurdum duymazlik yüksel Yıldırım ve İsmail uyanık hafife alınacak insanlar değil kaleye defansa ortasahaya bizmi geçelim gelmiyoruz artık bu iş biter burda ben yıllardır o stadda maçları izledim kırık ayağımla geldim kah karda geldim hak etgmiyor bu futbolcular Manisa spora aşık oldum adamlar organize yazık oluyor kuyuya düşen boş parslara