banner388

Bu nasıl bir açıklama Taner Hoca!

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncularının Diyarbakır'ın fiziki şartlarından dolayı korktuğunu ve bundan dolayı oyuna konsantre olamadıklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından ortalık karıştı. 

Bu nasıl bir açıklama Taner Hoca!

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncularının Diyarbakır'ın fiziki şartlarından dolayı korktuğunu ve bundan dolayı oyuna konsantre olamadıklarını söyledi. Bu açıklamanın ardından ortalık karıştı. 

21 Ocak 2019 Pazartesi 10:24
Bu nasıl bir açıklama Taner Hoca!

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın’ın Amed Sportif Faaliyetleri karşılaşması sonrasında gazetecilere verdiği röportajda oyuncularının Diyarbakır’ın fiziki şartlarından dolayı korkarak oynadığını söylemesi gündeme bomba gibi düştü. Her mağlubiyet sonrasında çeşitli bahaneler üreten teknik direktör Taner Taşkın’ın bu açıklamasına kırmızı beyazlı camiadan büyük tepki yağdı.

 
NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, maçın ardından Samsun’dan maçı yerinde takip etmek için Diyarbakır’a giden gazetecilere yaptığı,  “Buraya gelirken bir tek Diyarbakır’ın fiziki şartlarından dolayı oyuncularımın üzerinde bir korku oluştu. Bunu hissettim dağıtmak için uğraştık ancak başaramadık” açıklaması yok artık Taner Hoca dedirtti.

SAMSUNSPOR HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAZ 

Buna karşılık Samsunsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden Taner Taşkın’a cevap verdi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, “Armasında Atatürk’ü taşıyan takım hiçbir şartta hiçbir koşulda, hiçbir şeyden  veya kişiden KORKMAZ” diyerek Taner Taşkın’a karşılık verdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Or. 2019-01-21 10:58:46

Korkmayan oyuncuların kulübede oturuyordu sayın Taşkın. Hata yüzde 100 sendedir. İlk maçta kaldığın sağlam kadronla çıkarsın sahaya yeni oyuncuları da yavaş yavaş monte etmeye çalışırsın. Amed diri bir takım bunu sen 6 ayda öğrenemediysen kusura bakma bahanelik bir durumun kalmıyor. Amedspor'un böyle oynamaktan başka ihtimali yoktu savunma arasına direkt toplarla sürekli savunmamızı yardılar. Yılmaz bu maçta denenecek adam değildi. Oğuzhan sahada olmuş olsaydı, İlyas Kubilay sahada olsaydı bu maçın sonucu çok ama çok farklı olurdu. Futbolu senin kadar zorlaştıran bir adam görmedim.

Avatar
Rahmi 2019-01-21 11:38:02

Şakamı bu

Avatar
Veysel Sarı 2019-01-21 12:07:14

Korkak oyuncularınla birlikte lütfen Samsunu terk edin.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-21 12:56:06

Boyle bir bahane de gormemistik.Madem bu kadar Korktun sahaya cikmadaydiniz?Hic olmazsa korktuk cikmadik derdin.
Hoca bırak bu işleri Siz SAMSUN sporu kaldiramiyorsunuz.

Avatar
ali er 2019-01-21 11:59:23

Mazeret üretme uzmanı bu konuda bir numara

Avatar
kalem34 2019-01-21 13:23:45

Futbol zor bir oyun değil ki. Takımlar arasındaki farkı yetenekler ve zeka belirler.
Benzer yetenekte oyuncular oynuyorsa hocanın zekası belirleyicidir.
Tamer Taşkın Bey kolay olmayan normal dışı durumları yönetebilecek zekaya sahip bir kişi değil.
Vasat bir zekadan vasat üstü işler beklemek doğru değildir. Hata yönetimdedir.
Hocaya boşuna yüklenmeyelim. Kapasite bu.

Avatar
samsunsporlu 2019-01-21 18:31:12

bu hoca samsunsporluları salakmı zannediyor ve ismail başkan bu açıklamalardan sonra bu nu hoca diye takımda tutuyor yazık çok yazık yine eskiye mi dönüyoruz

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-01-21 20:12:40 @samsunsporlu

Milletin bam teline basmayin artık bu millet kaldıramaz artık tahammül kalmadı artık ruhsuz herifler aç kalmiyorsunuz açıkta değilsiniz bu milleti uzmeyin artık yeter

Beğenmedim! (0)
Avatar
levent ahmet 2019-01-21 20:34:32

Mourınho boşta , O"nu mu alsak :)