banner388
banner390
banner410
banner408

BU ÇOCUKLARDA HAYAT VAR 

Kırmızı beyazlı ekibin gençleri Uşakspor karşısında sahne aldı. Performanslarıyla izleyenlere keyif veren Samsunspor'un gençleri gelecek için umut verdi. 

banner269

BU ÇOCUKLARDA HAYAT VAR 

Kırmızı beyazlı ekibin gençleri Uşakspor karşısında sahne aldı. Performanslarıyla izleyenlere keyif veren Samsunspor'un gençleri gelecek için umut verdi. 

01 Aralık 2021 Çarşamba 18:04
BU ÇOCUKLARDA HAYAT VAR 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un gençleri bir harika. Son dönemde altyapıya büyük önem veren kırmızı beyazlılar, bu çalışmalarının karşılığını almaya başladı bile. Ziraat Türkiye Kupası 4.turunda bugün oynanan Uşakspor karşılaşmasında forma giyen Polat Yaldır, Ali Kılıç, Ali Taha Demir, Muhammet Ali Özbaskıcı, Emir Hakan Patan, Atakan Mert Özdemir ve Emirhan Gürler performanslarıyla izleyenlere büyük keyif verdiler. 

SÜPER ÇOCUKLAR 

Uşakspor karşılaşmasında oyuna ilk on birde başlayan ve attıkları gollerle maçı izleyenlerden büyük alkış toplayan Samsunsporlu gençler, maç sonunda da ayakta alkışlandı. Sosyal medyada da büyük övgüler alan kırmızı beyazlı gençler, Samsunspor'un geleceği olduklarını bugün bir kez daha kanıtladılar. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Fuat Çapa, genç oyuncularına övgüler yağdırdı. 


Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunspor Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜÇ KURUŞA BEŞ KÖFTE FUTBOLCU 2021-12-02 22:54:58

bu çocuklar futbol oynuyor,oynamaya çalışıyor..ama piyasa futbolcuları öyle düzenler kurmuşlar ki sahada adam geçmeye çalışmak yok-tac atarken hemen atmak yok dinlenecek arkadaşlar bırakacaklar taaaa...sağbek-solbek gelecek 3-4 dakika dinlenecek arkadaşlar..çok yorulmuşlar haftada bi maç oynamak kolay mı????PAS YAPACAKLAR GERİYE ,YANA OYALANIP DURACAKLAR BİZ DE TV BAŞINDA BU UYUZLARI SEYREDECEZ FUTBOL OYNAYIP GOL ATACAKLAR DEYU...AMA KENDİ MESLEKLERİNE İHANET EDEN BU ZİHNİYET FUTBOLU BİTİRME NOKTASINA GETİRDİ ARTIK...YAKINDA KENDİLERİ OYNAR KENDİLERİ SEYREDER GALİBA..İNANIN BEN ALTMIŞ YAŞINDAYIM HALI SAHADA BUNLARDAN DAHA HEYECANLI ÇEKİŞMELİ MAÇLAR YAPIYORUZ-ZEVK ALIYORUZ FUTBOLDAN