banner388

Bu çirkin tezgahı kimler kuruyor ?

Yılport Samsunspor'da birinci gündem maddesi hakemler ve kararları oluştururken; samsunhaber.COM ve Spor Saati yorumcusu Burak Güleç, sosyal medya hesabından gündeme dair kısa bir yazı paylaştı. Büyük ilgi ve beğeni toplayan o yazıyı bizlerde sizler için haberleştirdik. 

Bu çirkin tezgahı kimler kuruyor ?

Yılport Samsunspor'da birinci gündem maddesi hakemler ve kararları oluştururken; samsunhaber.COM ve Spor Saati yorumcusu Burak Güleç, sosyal medya hesabından gündeme dair kısa bir yazı paylaştı. Büyük ilgi ve beğeni toplayan o yazıyı bizlerde sizler için haberleştirdik. 

08 Nisan 2019 Pazartesi 16:38
Bu çirkin tezgahı kimler kuruyor ?

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un şampiyonluğu engellenmek isteniyor. Sezon başından bu yana oynanan tüm kritik müsabakalarda görev verilen hakemlerin kırmızı beyazlı ekibi linç etmek için talimat aldıkları bir gerçek. Son oynanan Sarıyer maçında bu düşünce adeta ayyuka çıkarken; büyük Yılport Samsunspor taraftarı her şeye rağmen takımlarını destekleyerek herangi bir taşkınlığa sebebiyet vermeden kendilerine yakışır bir şekilde sadece takımlarına destek oldular. Gündemin birinci maddesi hakemler ve kararları oluştururken; samsunhaber.COM ve Spor Saati yorumcusu Burak Güleç, sosyal medya hesabından gündeme dair kısa bir yazı paylaştı. Büyük ilgi ve beğeni toplayan o yazıyı bizlerde sizler için haberleştirdik. İşte Burak Güleç'in herkesçe doğru tespit olarak değerlendirdiği o paylaşım; 

Bugün bu durumda olmamız da kendimizinde çok hataları var

İster kadro yapılanması 

İster teknik direktör tercihi 

İster becerisizlik

İster yerinde ve zamanında müdaheleler yapılmadı diyebilirsiniz

* Ama sezon başından bu yana bir maçta hakemler ortaya düdük çalmadı

Futbolcumuza tekme atan mı ararsın,yumruk atan mı ararsın,ceza alanı içinde çekilip yere sarılan mı ararsın...

Siz yukarı da saydıklarımı hepsini doğru bile yapsanız,hakeme gelip takılıyorsunuz

Bir maç olur,iki maç olur,üç maç olur...

* Samsunspor'u şirketleştirip siyasetçilerin elinden alan iradeye hakemler üzerinden mesaj veriliyor 

* Hakemlerin arkasında bu tezgahı yapanlar gün gelecek deşifre olacak.

Tekrar söylüyorum yanlışlarımız var mı var belki de çok var.

* Ama hakemleri dizayn edenleri aşamazsak,köy kasaba devam ederiz...

Son Güncelleme: 08.04.2019 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-08 20:43:51

SAMSUNSPORUMA SONSUZ BAŞARILAR. BİZ SENİ KARŞILIKSIZ SEVDİK. ADIN ADIMIZ CANIN CANIMIZ KANIN KANIMIZ SAMSUNSPORUMUZ HERŞEYİMİZ.

Avatar
Alican 2019-04-08 23:56:55

Bu samsun halki genede bu siyasilere oy veriyor. Bu şehrin 14 sene spor bakani vardi sözde. Ama bakan sadece bakti. Takim oldu asansör. Biz gene oy verdik. Hakediyoruz

Avatar
taraftar 2019-04-08 17:18:29

takım topp oynamıyor siyasete bağlamayın. kadrı yanlış 2 maşta keçiören sarıyer sancektepe yenememişsin her maç 1.0 öne geçip gol yiyip berabere kalıtorsun artık seneye adam gibi hoca ve kadro kurulmALI. BU TAKIM PLAYOFF tan da çıkamaz

Avatar
Hasan 6255 2019-04-08 17:43:14

Tespitler doğru, ama geri dönüp baktığımızda bu yanlışlara taraftarın tepkisini göremiyoruz. Aylar önce Sayın Selamet Atlı " KARARLAR VE HAMLELER KADERİMİZİ BELİRLER " başlıklı yazısında bu konuya değinmişti. Süper ligden düşerken spor bakanı Giresun kökenli Samsun Milletvekili ve nasıl düştüğümüz ortada, her oki devrenin son maçları Sivassporla iki macin hakemi de Hüseyin Göçek. Sivastaki maçta son dakikada attığımız beraberlik golünü iptal etti, Samsun'daki maçta sivassporlu oyuncuyu kırmızı kart gösterip atamadı. Hangi siyasi o gün çıkıp tepki gösterdi ki? Geçen sene düşerken bütün belediyeler kendi il takımlarına maddi imkan sağlarken SAMSUNSPOR kayyum'a giderken kimse rahatını bozmadı. Bugün bakıyorum herkes protokolde yerini alıyor. Besim Hoca lisansını yırtmamak için istifa ettirildi. Demem o ki , biz Samsunlular daha dikkatli olmalıyız biz bize yeteriz.

Avatar
eren 2019-04-08 19:36:39

Yav siz salakmisiniz Hemşehri m ne siyaseti bu takımın kimyası bozuk kadro uyumsuz hoca degisikligi başlı başına yanlış oturup sezon başından beri rahat bir galibiyet aldinmi yok birebir rakiplerinden kactane galibiyet aldin

Avatar
takım oyunu 2019-04-09 09:03:15

takım top oynamıyor İlyas yoksa takım yok, 3, 4 farklı kazandığımız kaç maç var öne geçip aldığımız kaç maç var. tercihler yanlış oyuncu değişiklikleri yanlış, hoca maçı okuyamıyor. ilk yarıyı topçular ikinci yarıyı hoca oynar. bu bir gerçek. irfan ve muhammed beşir neden oynatılmıyor. istifade etsene bu oyunculardan.

Avatar
murtaza 2019-04-08 22:15:29

Bu takımdan hiç bir cacık olmaz.Yalandan Samsun halkını kandırmayın.Futbolcu fabrikası Samsunspor u bu hallere düşüren herkes çektirsin gitsin.Bide top oynayamayan takımın suçunu siyasetçiye veya hakeme atarsanız bu takım 3.lige sonra da bal ligine kadar gider.Torpilli çocuklarını futbolcu yapana kadar adam gidi yetenekli çocukları bulup çıkarın sıkıntı kalmaz.

Avatar
Zwegaard55 2019-04-08 20:50:22

Yılmak yok Samsun.
Az kaldı şampiyonluğa ve siyasi vesayetten kurtulmayaa