banner388

Brahim Darri formayı istiyor 

Brahim Darri, gerek hazırlık maçlardaki görüntüsü gerekse de antrenmanlardaki isteği ile formayı hayli istediğini ortaya koyuyor. 

Brahim Darri formayı istiyor 

Brahim Darri, gerek hazırlık maçlardaki görüntüsü gerekse de antrenmanlardaki isteği ile formayı hayli istediğini ortaya koyuyor. 

30 Temmuz 2021 Cuma 10:32
Brahim Darri formayı istiyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un BB Erzurumspor'dan transferi Brahim Darri'nin yükselen forma başta teknik ekip olmak üzere camiada yüzleri güldürüyor. Hollandalı kanat oyuncusu, Sakaryaspor ile dün oynanan hazırlık maçında attığı golün yanı sıra saha içinde yaptığı başarılı hareketlerle dikkat çekti. Erciyes ve Bolu kamplarında şu ana kadar istekli ve hırslı bir görüntü veren Darri'nin forma mücadelesinin sonuna kadar içinde olacağı düşünülüyor. 

BRAHİM DARRİ KİMDİR ? 

Brahim Darri, orta saha pozisyonunda görev yapan Hollandalı futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2011 yılında Vitesse kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla BV De Graafschap, Heracles Almelo, NEC, Den Bosch, Fatih Karagümrük ve son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımlarından forma giydi. Türkiye'de en başarılı sezonunu 2019-20 sezonunda  Fatih Karagümrük'te geçiren Darri, burada 39 maçta yer alırken; 4 te gol kaydederek takımına katkı sağladı.

Son Güncelleme: 30.07.2021 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AYDIN 2021-07-30 15:06:28

bu adam karagümrükte çoğu maçta süperdi..hatta fener de istedi bir ara,,sonra bir algı....bu algılar ne iş!! iyi analiz etmeli kaynağına inmeli kaynağını iyi tanımalı