banner388

Böyle Olur Samsunlunun Sevdası

Samsunspor'a maddi katkı sağlamak amacıyla başlatılan piyango çekilişi için bastırılan 100 bin adet bilet tükendi. 

Böyle Olur Samsunlunun Sevdası

Samsunspor'a maddi katkı sağlamak amacıyla başlatılan piyango çekilişi için bastırılan 100 bin adet bilet tükendi. 

04 Mart 2017 Cumartesi 17:14
Böyle Olur Samsunlunun Sevdası

Samsunspor'un 52’nci yıldönümü nedeniyle kulübe maddi katkı sağlamak amacıyla 20 TL'den satışa sunulan piyango 100 bin piyango bileti tükendi. Başkan Tutu, hedeflerine ulaştıklarını tamamı satılan biletlerle 117 ayrı çeşit ödül dağıtılacağını söyledi. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, forma satışında da hedeflekleri sayıya ulaşmayı beklediklerini, hergün gelen yeni siparişler doğrultusunda kargoyla Doğu ve Güneydoğu'ya forma gönderdiklerini belirtti.

Çekiliş 19 Mart'ta

19 Mart’ta yapılacak çekilişle ödüllerin sahiplerini bulacağını söyleyen Başkan Erkurt Tutu ayrıca Atakum Belediyesi ile birlikte yürüttükleri 'Bu Aşkın Kahramanı Sensin' projesiyle de Mayıs ayına kadar 55 liradan 155 bin forma satacaklarını kaydederek, "Samsun halkı, yurt içi ve yurt dışında bulunan Samsunlular ve Samsunspor sevdalıları hem eşya piyangosuna hem de forma satışlarına yoğun bir ilgi gösteriyor. Bilet konusunda istediğimiz hedefe ulaştık. Forma satışı konusunda herhangi bir sıkıntımız yok. Talep çok fazla. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerimizden yoğun bir talep geliyor. Her gün 25-30 civarında kargoyla Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen forma siparişlerini ulaştırıyoruz. Gösterilen ilgiyle Mayıs ayına kadar 155 bin forma sayısını yakalayacağımıza inanıyorum." dedi.

Bakan Kılıç'a Teşekkür

Başkan Erkurt Tutu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Samsunspor’a büyük destek sağladığını anlatırken, "Bugünleri yaşamamızda sayın bakanımızın emeği ve katkısı çok büyük. Kendisi her zaman Samsunspor’un yanında oldu. Bu anlamda sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 04.03.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.