banner388

Böyle kayyuma can kurban

Samsunspor’un kayyuma kalan diğer takımlar gibi yok olup gitmesinden endişe duyan taraftarlar ve kongre üyeleri, kayyum kararı alan divan kurulunu protesto etti. Ancak daha sonra bu kayyumun çok farklı olduğu gerçeği ortaya çıkınca taraftar da rahat bir nefes aldı.

Böyle kayyuma can kurban

Samsunspor’un kayyuma kalan diğer takımlar gibi yok olup gitmesinden endişe duyan taraftarlar ve kongre üyeleri, kayyum kararı alan divan kurulunu protesto etti. Ancak daha sonra bu kayyumun çok farklı olduğu gerçeği ortaya çıkınca taraftar da rahat bir nefes aldı.

26 Ocak 2018 Cuma 20:45
Böyle kayyuma can kurban

SamsunHaber- Samsunspor Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, İlkadım Yıldıray Çınar Sosyal Tesisleri'nde çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı. Divan kurulu, başkan adayının çıkmamasının ardından Samsunspor’un yasal olarak kayyuma kaldığını bildirdi. Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Ediz Durmuş Bilgin, kararı okuyarak Samsunspor’un kayyıma kaldığını açıkladı. Samsunspor’un kayyuma kalan diğer takımlar gibi yok olup gitmesinden endişe duyan taraftarlar ve kongre üyeleri, kayyum kararı alan divan kurulunu ve yönetime aday olmayan kongre üyelerini tezahüratlarla ve alkışlarla protesto etti.

SPOR ADAMLARINDAN LİSTE YAPILDI

Ancak daha sonra bu kayyumun bildik kayyumdan çok farklı olduğu gerçeği ortaya çıkınca taraftarda rahat bir nefes aldı. Kırmızı beyazlı ekibin içinde olacağı kayyum şeklini şu şekilde özetleyebiliriz. Bu bir erteleme kongresi olduğu için ve aday çıkmaması nedeniyle tüzük gereği kulüp defterleri valiliğe gidecek. Valilik mahkemeden kulübe kayyum atamasını isteyecek. Ancak bu kayyum için atacak isimler Vali Osman Kaymak'ın belirlediği Samsunlu spor adamlarından oluşacak.

VALİ KAYMAK YİNE DESTEĞİNİ SÜRDÜRECEK

Vali Osman Kaymak bundan önce olduğu gibi bundan sonrasında da kulübe maddi konularda destek olmaya gayret edecek. Vali Kaymak'ın belirlediği yönetim kurulu listesi en kısa sürede takımı yönetmek için görevlendirilecek. Samsunspor'un bir dahaki kongresine kadar mevcut yönetim kurulu görevini devam ettirecek ve istenmesi durumunda kongre kararı alabilecek. Bu süre içinde kulübün tüm yapılandırılmış borçları da bulunacak kaynaklardan ödenecek.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan... 2018-01-26 21:05:09

Ben okadar zamandır hep dedim KAYYUM en hayırlısı olur dedim.Bazı gerizekalılar bilmediği , anlamadığı konularda boş konuşmayı çok seviyorlar.Bu batık takımı kurtarıraa KAYYUM kurtarır.Sizin isteğinize bağlı değil KAYYUM'un yönetip yönetmiyeceği.Ne oldu şimdi hadi vermeyinde görim KAYYUM'a...Samsunspor tarihtir diyenler bugünün tarihini not edin biyere...

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-26 23:08:46

Yardımlar istenilen düzeyde gelmezse Samsun sporumuz un gelecegide çok kötü olabilir.
İnşAllah is adamlarımız yardımlarını esirgemezler.

Avatar
erhan... 2018-01-27 00:07:26

Ne oldu KAYYUM'a bırakmayız diyen şakşakçılar.Kayyum iyi bişeymiş demekki.Laf olsun diye konuşmayın doğruları konuşun.Konuşmuyosanızda susun...

Avatar
Erdogan yilmaz 2018-01-27 00:59:43

Bu sistemde butun takimlar batacak bir menejerlik sistemi birde benim adamim oynasin mantığı alt yapıyı bitiriyor agzinizla kus tutsaniz menajerlere para yedirmesseniz bir takimda oynayamazsiniz bu olay takimlari basarisizliga götürüyor para bulup topcualamiyorsunuz basarisiz oldumu seyirci gelmiyor bir milyonluk sehir 15. 20 topcu yetiştiremiyor yazik

Avatar
ali kabaoğlu 2018-01-27 10:35:35

vaybe SS kayyuma gitmiş.

Avatar
Metin Öz 2018-01-27 12:13:36

Sn. Valimiz Samsunspora sürekli gelir getiren Büyükşehirden projeler sağlamalı bu olmadığı sürece taşıma su ile değirmen dönmez.Büyükşehir başkanımız cebinden vermiyor oda bu durumu biliyor ama hiç yanaşmıyor. Gaziantep-Adana-Ankara-İstanbul-Bolu-Erzurum ve diğer bir çok ilde takımlarına oluk oluk para desteği sağlanıyor.

Avatar
Dursun Temel 2018-01-27 13:11:51

Trabzon a baglanalim

Avatar
hasan 2018-01-27 15:04:15

nerde samsunspor başkanlık kişiler çeklerin doludurp başkanlar el altından yolcular satan başkanlar elbete bunların heston vercekler