banner388
banner390
banner410
banner408

Boş çuvalın ayakta durması zordur 

Samsunspor Taraftarlar Birlikteliği bugün ortak bir basın açıklaması yaparak teknik direktör Alpay Özalan'ın en erken bir biçimde istifa etmesi gerektiğini açıkladılar. Taraftarlar, takım içinde ciddiyetsizliğin kol gezdiğini ve herkesin ayağını denk alma zamanının geldiğini belirttiler.  

banner269

Boş çuvalın ayakta durması zordur 

Samsunspor Taraftarlar Birlikteliği bugün ortak bir basın açıklaması yaparak teknik direktör Alpay Özalan'ın en erken bir biçimde istifa etmesi gerektiğini açıkladılar. Taraftarlar, takım içinde ciddiyetsizliğin kol gezdiğini ve herkesin ayağını denk alma zamanının geldiğini belirttiler.  

26 Eylül 2017 Salı 15:29

Samsunspor Haber - Şehzadeler, Şirinler ve Söğütlübahçe Taraftar Grupları bugün ortak bir basın açıklaması yaptı. Takımlarının kötü gidişatından son derece rahatsız olduklarını ifade eden ve taraftar grupları yönetim ve teknik direktör Alpay Özalan'a istifa çağrısında bulundu. Grup sözcüsü olarak basın bildirisini Şehzadeler Tribün lideri Hikmet Şimşek okudu. Bildiri de şu ifadelere yer verildi; Nereden başlasak ? Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş... Al birini, vur ötekini... “Ayağa kalkacağımız transferler yolda “ diyenlerden mi ?


YALAN YALAN NEREYE KADAR 

“Rambo gibi güçlü geldi,” denilen ama kayıktan top atsalar denize yetiştirmeye mecallerinin kalmadığı görülen transferlerden mi ? İlk yarı hedefi 41 puan olandan mı ? Yoksa, kampta en çok beğendiği futbolcuyu iki hafta sonra kiralık gönderenden mi ? Atarsın, tutarsın ama, gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır, maalesef. Boş çuvalın dik durması zordur. Birilerinin güdümüyle bir yerlere gelenler, kendilerini getirenlerin sözlerini ve direktiflerini uygulamak zorundadırlar. Onlara karşı gelmeleri mümkün değildir.



ALPAY ÖZALAN'IN BOYASI DÖKÜLÜYOR

Gel gel, git git... Yukarıdaki beş cümle bize, Alpay Özalan’ın bu şehre nasıl geldiğini çağrıştırıyor, nedense… Eskişehirspor’daki başarısızlığını ve ayrılma sebebini siyasi söylemlerle örtmeye çalışan Alpay Özalan’ın kalibrasyon yetersizliği her geçen maçta daha da yüzümüze vuruyor. Adeta boyalar dökülüyor. Nasılsa kimsenin: ”Hoca, sen ne yapıyorsun?” deme şansı yok. Geçmiş yıllarda kadro mühendisliğini iyi yapmakla övünen Erkurt Tutu ve yönetim kurulu bu konuda da çuvallamıştır. Transfer sezonunun son haftasında orta sahada beyin görevini üstlenen Larbi’nin sakatlanmasından sonra yapılan iki transferin de sağ bek olmaları bu konuda en önemli göstergedir.


TRANSFERLER TAM BİR FİYASKO

Birçok kere başarısız olduğumuz dış transfer fiyaskolarına rağmen hala daha ülkemiz futbolunu bilmeyen oyunculara yönelmek nasıl bir aymazlıktır, anlaşılır değil. Geçen seneki Tom Muyters, KevinBrands ve Jeroen Lumu transferlerini kimin yaptığı tartışmaları daha soğumamışken bu senede aynı durumla yine baş başa kaldık… Teknik Direktör yine, “Alınan futbolcular benim insiyatifimle alınmadı.” şarkısını ellinci kere dinletiyor, bize. Oysa ki kendisinin “Samaras ve Sifakis, sırf ben burada olduğum için geldi.” sözünü bugünkü gibi hatırlıyoruz. Bir başka saç ayağımız olan futbolcular da ciddiyet ve disiplinden uzak tavırlar sergilemekteler.


TAKIM İÇİNDE HİÇ KİMSE ALİ KIRAN BAŞ KESENLİK YAPMASIN

Takımda guruplaşma olduğu ve birilerinin ‘Ali kıran baş kesenliğe’ soyunduğu duyumlarını da almaktayız. Bu durumu saha dışında görmek ve duymak istemiyoruz. Ankara Demirspor müsabakasında penaltılar için topun başına gelen ilk üç isim laubali tavırlar sergilerken , içinde bulunduğumuz durumun adeta aynası oldular. Geçen sezonun ilk yarısındaki son derece kısıtlı olan takımımızdaki futbolcularda bile daha çok hırs ve mücadele gücü vardı. Sözlerimize son verirken ,52 yıllık bir geçmişe sahip olan Samsunspor,şehrimizin en önemli markasıdır. Herkes ama herkes bunun bilincinde olsun.
 

Saygılarımızla… Samsunspor Taraftarlar Birlikteliği


Haber: Yasir BABA - Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 26.09.2017 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun lu 2017-09-26 15:48:10

alpay yalancı takıma katkısı yok futbolcular iyi ama hoca taktiği yok ekan sözer i boşa çıktı alalım takımı görün hoca farkını görün