banner388

Bomba  transferler mi  geliyor ?

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Bu takım bu güzel  şehrimizin taraftarlarını şampiyon olarak mutlu etmek zorunda. Bende sizler gibi bekliyorum” diye konuştu.

Bomba  transferler mi  geliyor ?

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Bu takım bu güzel  şehrimizin taraftarlarını şampiyon olarak mutlu etmek zorunda. Bende sizler gibi bekliyorum” diye konuştu.

06 Ocak 2019 Pazar 13:44
Bomba  transferler mi  geliyor ?

Samsunspor Haber – Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından Yılport Samsunsporlu taraftarlara transferler konusunda biraz daha sabırlı olmalarını istedi Henüz hedefte ki gerçek transferlerin yapılmadığını söyleyen Yıldırım,  Başkan İsmail Uyanık ve ekibinin kısa süre içinde beklenen bomba transferleri gerçekleştireceğine inandığını ifade etti. 

HER ŞEY GÜZEL OLACAK 

İşte Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın twitter hesabından taraftarlara yolladığı o mesaj:  İsmail Başkan gece gündüz demeden gerekli transferleri yapmak için var gücüyle çalışıyor. Bence gerçek transferlerimiz henüz yapılamadı. Sabırlı olun. Bu takım bu güzel şehrimizin taraftarlarını şampiyon olarak mutlu etmek zorunda. Bende sizler gibi bekliyorum. Sevgiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEDAT OZ 2019-01-06 15:19:25

SAMSUNU ÇOK SEVEN BU COK DEGERLİ İŞ ADAMINI BU ŞEHİR YURT İÇİNDE YURT DIŞINDAKİ TARAFTARLARI ASLA UNUTMAYACAK BU ZOR DONEMDE KİMSE BÖYLE BÜYÜK PARALAR VEREMEZKEN O TİRİLYONLARINI SEVEREK SAMSUNSPORA VERMİŞTİR.ONA BİR TARAFTAR OLARAK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Avatar
Adem 2019-01-06 20:36:15

Sayın Yüksel bey siz olamasanız sizin güvendikleriniz bu takımı şampiyon yapamaz külübde çok seyler oluyor alınan personelleri kaç kişi alındığını nerelere kimlerin getirildiğini kimlere boşa para ödendiğini yapılan transferlerdeki afaki rakamları inceletin yoksa çok geç olacak Samsunspor için

Avatar
Ergün 55 2019-01-06 21:48:27

Hellal olsun sana YükSel bey bir Samsunlu olarak takıma sayip çuktın artı büyük başkana sayın ismail uyanık teşekkür

Avatar
Gözlemci 2019-01-06 23:50:54

Yaaa seni başımıza gönderen yaradana şükür edeyim. Alaah razı olsun senden ve büyük baskan Uyanık tan. Otellerde parasızlık yüzünden rehin kalmaktan Türkiyenin en lüks oteline devre arası kampa gidiyoruz. Bu takımın başına nasıl bir talih kuşu konduğunu fark edemeyenler var çünkü şirketleşmenin ne oldugunu anlamamışlarki.

Avatar
Adil Saka 2019-01-07 07:42:07

Yıldırım Ailesi Yüksel Yıldırım adam gibi adam Samsuna sahip çıktı bu zamanda bu Ekonomik kirizde hiç bir iş adamı Tirilyonlarını vermez bu yiğit Samsun sevdalısı güzel insana tüm Samsunda yaşayanlar teşekkür etmeli bence Samsuna heykeli dikilmeli Menteşoğlu-Yüksel Yıldırımı bu şahir asla unutmaz.

Avatar
Hasan Mete 2019-01-07 07:45:22

Samsunlular için gerçekten büyük Patron helal olsun.Tüm Türkiyenin her yerinde Samsunspor Yüksel Yıldırım İsmail Uyanık konuşuluyor.Antalyada bile her yerde Yüksel Yıldırımın Samsunspor için yaptıkları çok konuşuluyor.Her kulup böyle Başkan ister.

Avatar
Ekoo 2019-01-07 11:45:01

Başkan bugünleri görmek için ne kadar bekledik bilsen iyi olacağız inşAllah layık olduğumuz yerlere gelmeye az kaldı....

Avatar
Caner yıldız 2019-01-08 09:55:07

Güzel insan biliyorum ki samsunda binlerce milyona aşkın kişi size ne kadar minnettar oldugunu söylemek istiyordur.hepsinin adına sana çok teşekkur ederiz rabbim verdiğinin kat kat fazlasını bu kadar kisinin duasıyla alırsın umarım. gönlü zengin kendi zengin büyük başkan...