banner388

Bolu kampının gözdeleri 

Kırmızı beyazlı ekibin genç oyuncuları Enes İslam İlkin ve Muhammet Beşir'in Bolu kampındaki yüksek performansı dikkat çekti. Özellikle Beşir'in müthiş çıkışı teknik ekibin kafasını karıştırdı. 

Bolu kampının gözdeleri 

Kırmızı beyazlı ekibin genç oyuncuları Enes İslam İlkin ve Muhammet Beşir'in Bolu kampındaki yüksek performansı dikkat çekti. Özellikle Beşir'in müthiş çıkışı teknik ekibin kafasını karıştırdı. 

31 Temmuz 2019 Çarşamba 14:53
Bolu kampının gözdeleri 

Samsunspor Haber - Samsunsopr'un genç isimleri Muhammet Beşir ve Enes İslam İlkin, Bolu kampının göze batan isimleri oldular. Çalışmaların başladığı ilk günden itibaren bu iki ismin tüm hareketlerini not alan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz'un özellikle Muhammet Beşir'in oynanan iki hazırlık maçında ki yükselen performansı kafasını karıştırdı. 

ERZURUM BEKLENİYOR 

Takım içinde yaşanan forma rekabetine iddialı giriş yapan Enes İslam İlkin ve Muhammet Beşir'in Erzurum'da yapılacak hazırlık kampındaki görüntüleri daha şimdiden büyük merak konusu olmaya başladı. Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz'un özellikle Muhammet Beşir'in hırslı ve başarılı performansından dolayı çok mutlu olduğu ise gelen gelen bilgiler arasında. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bafra 2019-07-31 21:50:15

Beşir hazırlık maçlarında öyle gerçek maçta yeteneği yok ikiside boş oyuncu

Avatar
alaçamlı55 2019-07-31 21:41:09

Adamsir Muhammet beşir

Avatar
CAN FEDA SAMSUNSPOR.!!!! 2019-08-01 11:36:21

HAZIRLIK MAÇI SONUÇLARI SİZİ KANDIRMASIN. AVUTACAK OYUNCU BIRAKMAYIN.BAM BAM BAM ŞAMPİYONLUK LAZIM. İYİ BİR OYUN KURUCU ORTA SAHA VE SOL AÇIK LAZIM. GÖRÜN ARTIK EKSİKLERİ. KİMSE SAMSUNSPORDAN DEĞERLİ DEĞİL. ACIMAYIN. ACINACAK HALE BÖYLE DÜŞTÜK.

Avatar
Ahmet 2019-08-01 17:49:11

Geçen sene maça tribünde izledim nerdeyse kanattan ortamiz yok orta saha erken cokuyo bu takıma orta saha oyuncusu sart

Avatar
bafra 2019-07-31 22:00:17

hocam takım olarak henüz oynayamıyoruz yavaş kalıyoruz çevik ve hızlı değiliz rakip oyuncudan daha hızlı olmadan bu davadan galip çıkamayız kanat ve ortasaha oyuncuları çok hızlı ve çevik olması gerekiyor 90 dakika perfonmanslari üst düzeyde olması gerekir depar sorunları var koşmayan takım yenilir hocam pas trafiği çok çabuk olması ve de kaleciye pas çok gerektiğinde yapılması gerek nokta paslar da sıkıntı var bol sut isabet atışlar hücum baskılı futbol başarı getirir

Avatar
MİLLİ BİR ORTA SAHA OYUN KURUCU ALIN. 2019-08-01 11:24:35

SENE SONU BU MESAJI OKUR AĞLARSINIZ. ADAM DEDİYDİ DİYE İRFAN HOCAM.