banner388

Birinci Lig'de 3.sıra laneti 

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Samsunspor da bu sezon ligi averajla 3.sırada bitirdi ve yarı finalde Altınordu karşısında elenip, Süper Lig hayalini gerçekleştiremedi.

Birinci Lig'de 3.sıra laneti 

Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Samsunspor da bu sezon ligi averajla 3.sırada bitirdi ve yarı finalde Altınordu karşısında elenip, Süper Lig hayalini gerçekleştiremedi.

23 Mayıs 2021 Pazar 12:32
Birinci Lig'de 3.sıra laneti 

Samsunspor Haber - Spor Toto 1.Lig'de ( TFF 1.Lig ) Play-Off sisteminin uygulanmaya başladığı 2005-06 sezonundan bu yana ilginç bir istatistik var. Normal sezonu 3.sıra ile 6.sıra arasında bitiren takımların oynadığı Play-Off serisine en üst basamaktan giren yani 3.sırada ligi bitiren takımlar geride kalan 16 sezonda sadece bir kez Süper Lig'e yükseldi. Aytemiz Alanyaspor 2015-16 sezonunda normal sezonu 3.bitirip Play-Off finali sonrası Süper Lig'e çıkarken diğer 3.sıra takımları başarılı olamadı.

SADECE ALANYA BAŞARDI 

2005-2006'dan bu yana Boluspor 2 kez normal sezonu 3. sırada bitirmesine rağmen Süper Lig vizesi alamadı. Altay, Malatyaspor, Sakaryaspor, Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Gaziantep FK), Çaykur Rizespor , 1461 Trabzon ( Trabzonspor 'la olan ilişkileri yüzünden Play-Off oynamadı), Orduspor, Alanyaspor ve Eskişehirspor'un yanı sıra Hatayspor da birer kez ligi 3. sırada bitirmelerine rağmen adlarını Süper Lig'e yazdıramadı. 2019-2020'de normal sezonu Adana Demirspor 3.sırada bitirdi ve Play-Off final maçında Fatih Karagümrük karşısına çıktı. Adana Demirspor geçen sezon seri penaltılarla finali kaybetmiş ve Süper Lig'e çıkmayı bir sezon ertelemişti.


Kaynak: Fanatik Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunpsor1.lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2021-05-23 13:09:31

Ne laneti acaba hikaye sen takımı kurama yanlış transfer yap hoca yanlış Klüb doğru yönetilmiyor Menejer ve yardımcısı hikaye İsmail’in Erkut’un adamları halen klübde görevde sonra başarı bekle lanetten bahset hepsi hikaye uyuyorsunuz sezon basından itibaren nerede taraftar niye susuyor hala