banner388

Bir gerçek var o da  BİZ SAMSUNSPOR’UZ

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Keçiörengücü karşılaşmasını kazanarak zirveyi ele geçireceklerini ve sezon sonuna kadar da geri vermeyeceklerini söyledi. 

Bir gerçek var o da  BİZ SAMSUNSPOR’UZ

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Keçiörengücü karşılaşmasını kazanarak zirveyi ele geçireceklerini ve sezon sonuna kadar da geri vermeyeceklerini söyledi. 

26 Mart 2019 Salı 15:38
Bir gerçek var o da  BİZ SAMSUNSPOR’UZ

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, 3 Nisan Çarşamba günü Ankara deplasmanında konuk olacakları Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını iddia etti. Takım ve camia olarak bunu başaracak güçte olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, “Şu anda lider konumunda ki Keçiörengücü ile oynayacağız. Aramızda sadece 2 puan var. Yani kazandığımız taktirde lider Yılport Samsunspor olacak” dedi.

GÜÇLÜ BİR CAMİAYIZ  

Keçiörengücü maçını kazanıp, zirveyi ele geçirdikten sonra da bir daha sezon sonuna kadar bırakmayacaklarına inandıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, “Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Evet rakiplerimiz bu zamana kadar bize karşı ekstra bir motivasyonla oynadı. Evet hakemler özellikle bizim maçlarımızda bize karşı çok hata yaptı” diye konuştu. 

HAKEMLERE RAĞMEN

Aynı oranda hakemler yine kendilerine oranla rakiplerine daha kolay penaltı çaldıklarını söyleyen Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “Bunlar doğru. Ama başka bir doğru daha var. Biz Samsunspor’uz ve Keçiörengücü maçını kazanacak kadar güçlüyüz. Bunu da başaracağız. Taraftarlarımızdan son haftaya kadar takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah çok kısa bir zaman sonra ligin seyrini netleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-03-26 18:17:35

Yücel uyar bu işler demeç vermekle olmuyor.Sahada Takım oyununu oynayan,disiplinli Takım oyuncuları,Yürekli ve Karekterli oyuncularla oluyor. Sahada bencil,isteksiz,Takım olmayı beceremeyenlerle zaten olmuyor.Bu yüzden bizde olmuyor.Lig bitiyor hala Takım olamadık çükü bir çok oyuncu Formasına layık oynamıyor.

Avatar
Taner yilmazturk 2019-03-26 18:53:11

Samsun halki sehirine ve Samsunsporuna sahip cikacaktir..secimden secime ortada gorulen milletvekilleri ve adaylari secimlerden sonra da gormek istiyoruz...

Avatar
Koray Tunç 2019-03-26 16:10:59

İlk maçta hakem yüzünden net golümüz ofsayt diye verilmemişti ve o golümüz verilmiş olsaydı o maç en kötü ihtimalle 2-0 geriden gelen takımın morali ile ya kazanılırdı yada en kötü 2-2 biterdi. Hakemin bu hatası olmasaydı bugün 1 puan farkla biz lider durumda olacaktık. Hakem hataları bugüne kadar çok canımızı yaktı hatta geçen yıl küme bile düştük.

Avatar
musa 2019-03-26 17:32:19

çok zor

Avatar
SEDAT TAFLAN 2019-03-28 19:53:50

HIRS MÜCADELE 90 DK VE SONUNDA KAZANAN BİZ OLMALIYIZ.