banner388
banner390
banner410
banner408

Bilet fiyatları belli oldu

Samsunspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.

banner269

Bilet fiyatları belli oldu

Samsunspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.

07 Şubat 2018 Çarşamba 12:06
Bilet fiyatları belli oldu

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu. Kayyum yönetimine hafta başında indirimli bilet uygulaması yönünde ricada bulunan kırmızı beyazlı taraftarların bu talebi olumlu karşılık buldu. Valilik, Pazar günü oynanacak zorlu Erzurumspor maçında maraton tribün biletlerini 10 TL den satışa sunacak.

KALE ARKALARI 7,5 TL

Kale arkası tribünü biletinin 7,5 TL, Aile Tribünü ise 20 TL den satışa çıkarılacağı haberi taraftarlar arasında büyük memnuniyet yarattı. Samsunsporlu taraftarlar, Pazar günü herkesi 19 Mayıs Stadı'nda takımlarının yanında olmaya davet etti. Ligde kritik bir süreçten geçen Samsunspor'un taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacının olduğunu belirten taraftarlar, "Bahane yok, herkes Pazar günü sevdasının yanında olacak" dediler.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-02-07 13:56:23

Taraftara da belediyelere de görev düşmektedir. Taraftar bu fiyatlara da artık bir şey dememelidir. Belediyeler de maç günü bazı noktalardan stada otobüs kaldırmalıdır. Özellikle şehrin üst bölgelerinden raylı sisteme gitmek de ayrı bir mesele oluyor. 3-4 ayrı noktadan araçlar kaldırılırsa olumlu olur.