banner388

Berk Taşkın Samsunspor'da

Yılport Samsunspor, İkinci Lig takımlarından Karacabey Belediyespor'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Berk Taşkın'ın transfer etti.

Berk Taşkın Samsunspor'da

Yılport Samsunspor, İkinci Lig takımlarından Karacabey Belediyespor'da forma giyen 23 yaşındaki stoper Berk Taşkın'ın transfer etti.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 20:53
Berk Taşkın Samsunspor'da

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde şampiyonluk parolasıyla sezona başlayacak Yılport Samsunspor, İkinci Lig takımlarından Karacabey Belediyespor'da forma giyen Berk Taşkın'ın transfer etti. Kırmızı beyazlı ekipten yapılan açıklamada,"Kulübümüz son olarak Teco Karacabey Belediye Spor A.Ş. forması giyen defans oyuncusu Berk Taşkın ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır" denildi.

Son Güncelleme: 11.08.2021 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-08-11 22:13:28

Bu takımda oynayamayacak ve sizinde oynatmayacağınız adamları ne diye sürekli alıp kadroyu şişirip takımı çöp kovasına çeviriyorsunuz geçen sezondan kalan saviçeviç bu sezon alınan Çınari, Brahim Darri, alaettin okumuş, Hüseyin Öztürk bunlar zaten resmen çöp yapılan transferlerin içinde en olumlu olan esin hakaja lisans çıkmamış yeminle bunlar rahatsız sağ açık ve sağ bek mevkine adam gibi transfer yapılmazken ne kadar gereksiz adam varsa doldurdular Mustafa aztopalın acilen kovulması şart

Avatar
Murat Saglam 2021-08-11 22:06:24

İyi bir transfer. Çok beğendiğim bir futbolcu daha var. Caner Hüseyin Bağ. Lütfen başkanım bir düşünün.

Avatar
Yusuf uzun 2021-08-12 05:33:40

Genç transferler iyi bunlara oynatın şanş verin samsun u 19 .5 oyunc daha var oynatın görelim yaşlıları gönderin oyuncu oynatmadan olmaz genç oyuncular büyük takımlarda bişer kiralığa vermekle olmaz hayırlısı

Avatar
GÜROL 2021-08-12 12:02:46

esin hakaj a lisans çıkartıp takıma katmayanların aklından şüphe ederim.. geçen sene recep burak yılmazı kiralık gönderen akıl gibi. bu sene takımın bankosu

Avatar
Yücel 2021-08-12 22:35:19

ESİN HAKAJ yaptığımız transferlerin içerisinde en iyilerden birisi. Hatta mevkisinde bulunan Soner ve Hüseyin'e çok çok daha iyi. Bu adama lisans çıkarmamak ne demek ? Anlamıyorum.. Mehmet hocam sende Hazırlık karşılaşmalarında Bu oyuncuya pek süre vermeyip, gözden uzak tuttunuz. Şimdide başka takıma kiralık gönderilecek gibi sözler dolaşıyor.. Buna göz yumanlara birisin, buna müsaade edersen.. Anlıyoruz ki Bu senede sıkıntılı günleri kendi elimizle yaşayacağız.. Pulumain gibi topçular "deniyeceğim" diye ısrar ediyorsun da İlk transfer edilen E.Hakaj'ın neden lisansının çıkarılmasını sallamıyorum gerçekten anlamıyorum.. Gökhan Karadeniz ısrarını da hiç anlayabilmiş değiliz ..Dikkat et. Seni de yakmasın!..