banner388

Bayrampaşalı Veysel kabusu 0-0

Yılport Samsunspor forvetleri, Bayrampaşa’nın 22 yaşındaki 1.97’lik kalecisi Veysel Sapan’ı geçemedi. Kırmızı beyazlı ekip, İstanbul’da şampiyonluk yolunda çok önemli bir iki puan bıraktı. 

Bayrampaşalı Veysel kabusu 0-0

Yılport Samsunspor forvetleri, Bayrampaşa’nın 22 yaşındaki 1.97’lik kalecisi Veysel Sapan’ı geçemedi. Kırmızı beyazlı ekip, İstanbul’da şampiyonluk yolunda çok önemli bir iki puan bıraktı. 

27 Ekim 2018 Cumartesi 15:29
Bayrampaşalı Veysel kabusu 0-0

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’a Bayrampaşa freni. Bu maça kadar oynadığı 6 maçı da kazanan kırmızı beyazlılar, İstanbul’da konuk olduğu Bayrampaşa karşılaşmasının 90 dakikasını golsüz tamamladı. Özellikle rakip kalecinin 22 yaşındaki genç file bekçisini geçemeyen Samsunsporlu forvetler, büyük fırsatlar kaçırdılar. 

BAHATTİN KÖSE İLE BAŞLADI

Rakibi karşısında oyunun genelinde üstün bir sergileyen kırmızı beyazlılar, Bayrampaşa kalesinde de net fırsatlar buldu. Özellikle İlyas Kubilay Yavuz’un tüm etkili şutlarını eriten kaleci Veysel, takımına 1 puanı kazandıran tek isim oldu. Teknik direktör Taner Taşkın, karşılaşmanın ikinci devresine sakatlıktan yeni kurtulan Bahattin Köse’yi alarak başladı.

 
SARIYER YİNE LİDER 

Yılport Samsunspor’da teknik direktör Taner Taşkın, karşılaşmanın son 30 dakikalık diliminde çift forvete döndü. Galibiyet golünü bulabilmek için tüm hamlelerini yaptı. Buna rağmen savunmasında iyi direnen Bayrampaşa, maç sonunda beraberlik hedefine ulaştı. Kırmızı beyazlılar, bu sonuçla 10’ncu haftayı lider Sarıyer’in 3 puan gerisinde 23 puanla tamamladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 27.10.2018 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaşar 2018-10-27 15:33:05

bu futbolla buraya kadar..

Avatar
55 2018-10-27 19:59:47

Arada 1-2 iyi takviye olmasa şampiyonluk zor

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-10-27 17:04:36

Allah aşkına bu taner efendi ne yapmaya çalışıyor anlayan varmı geçen hafta hiç bir şey yapmayan ve oyundan aldığı erhan şentürk bu maçta yine onbirde ve takım onun yüzünden bir kişi eksik gibi mücadale etti ayrıca bizim defans kadar kaleyle geri pas oynayan başka takım yok bu maçta ilk yarıda yanılmıyorsam nuri tam üç kere ahmetle geri pas yapıp aldı verdi peşpeşe oysa rakibin baskısı yok presi yok kaleciyle bu kadar geri pas yapmak en sonunda başımıza bir iş açacak taner efendi bunun görüp oyuncusunu uyarmıyormu.gelelim en önemli konuyu bu hoca geldiği günden beri verdiği demeçler çok saçma sancaktepe maçı öncesi herkese gider onlara sahayı dar edeceğiz gibi saçma açıklamalar yaptı onun bu sözleri rakibi o kadar güzel motive etmişki adamlar bize sahayı dar etti bu hafta ise 7 de 7 8 de 8 gibi bir hedefimiz yok dedi bu ne demek biz bu maçta beraberede kalabiliriz yenilebilirizde bu anlama geliyor hayır arkadaş hayır sen deplasmanda rakibin olan sarıyer sakarya sancaktepe kastamonu gibi takımlarla oynayıp berabere kalsan bu kabul edilebilir ama ligde kalmaya oynayan bayrampaşa ve niğde gibi takımları yenmek zorundasın bu takımlara karşı 7 de 7 8 de 8 yapmak zorundaydık ame senin açıklamaların takımın üzerinde bir gevşemeye neden olduğu ilk yarıda görüldü 120 km.hızla giden aracı 80 km.düşürdün suçlusun taner efendi.

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-28 10:21:48

çok yazık oldu bu maçtan kesinlikle 3 puanı almalı idik 12 Gol pozizyonu var Gol yok bu olmadı İlyasın kaleye şut çekerken her zaman kaleci yönüne şutu çekmesi ve toplara zayıf vurması çok düşündürücü bu çocuk bu durumdan kendini kurtarmalı eksik yönlerini çok çalışmalı Forvet hattımız iyi değil İsmail Uyanık bu kadar para harcadı bir 300 milyar Mehmet Akyüzün Bonservisine vermeli idi

Avatar
ali er 2018-10-28 10:24:24

Samsunsporun en büyük rakipleri Sarıyer,Sakaryadır. Devre arasında 2-3 çok etkili oyuncu alınmalı Erhan Şentürk-Muhammet Beşir hayal kırıklığı Ramazan Samet bir var bir yoklar.

Avatar
fenasi 2018-10-29 08:57:28

Olay veysel değil , bizim oyuncular topu veyselin üzerine doğru atıyor , 20 pozisyondan hepsinide kalecinin üzerine attılar , haftaya görürüz veyseli , hiç havalanmasın.