banner388

Bayram Bektaş: ''Bizim İçin Önemli Olan Buradan 3 Puanla Dönmekti, Bunu Başardık!''

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Altay deplasmanında aldıkları 2-0’lık galibiyetle lige önemli bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Bektaş, “Bizim için önemli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu başardık” dedi.

Bayram Bektaş: ''Bizim İçin Önemli Olan Buradan 3 Puanla Dönmekti, Bunu Başardık!''

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Altay deplasmanında aldıkları 2-0’lık galibiyetle lige önemli bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Bektaş, “Bizim için önemli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu başardık” dedi.

13 Ağustos 2022 Cumartesi 09:40
Bayram Bektaş: ''Bizim İçin Önemli Olan Buradan 3 Puanla Dönmekti, Bunu Başardık!''

Spor Toto 1. Lig’in açılış maçında Samsunspor, deplasmanda Altay’ı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, maçı değerlendirdi.
Bayram Bektaş, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok fazla kaybedecek bir şeyi olmayan ama alacağı her puanın önemini bilen bir rakibimiz vardı. Bizim de tam tersi, çok fazla şey kaybedebilirdik. Önemli bir başlangıç yapmak istiyorduk. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Çalıştıklarımızı iyi uyguladık. Çıkarken yaptığımız basit hatalarla rakibe çok sayıda fırsat verdik. Bunlara çok iyi çalışacağız. Savunmamız iyi durdu. Golü bulduktan sonra oyunun kontrolünü elimize alıp pas oyunu ve organize ataklarla oyunu tutmamız gerekirken, biraz bocaladık. Nitekim bu kadar kalabalık bir savunma yapan rakibe karşı 4-5 tane net fırsat kaçırdık. Atmamız gerekiyordu ama atamadık. Çok şükür ikinci golü bulduktan sonra maçı koparmış olduk. Altay’ı tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Bizim için önemli olan buradan 3 puanla dönmekti, bunu başardık. Galibiyeti camiamıza, taraftarlarımıza ve covid olan başkanımıza armağan ediyorum. Başkanımız bana ‘En güzel ilaç 3 puan’ demişti, armağan olsun” dedi.

Kaynak: İha

Son Güncelleme: 13.08.2022 11:40
Anahtar Kelimeler:
Bayram BektaşSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2022-08-13 13:50:28

İlk üç hafta eğer maç kaybetmezlerse şampiyon olurlar , ilk üç hafta çok önemli , ve ondan sonraki maçlarda rakibe korku salıyorsun üstün oyuculuğunla ve onlar panik içinde oynuyorlar ve sen gol atıyorsun.

Avatar
aslan aslan 2022-08-14 15:08:06

Jakub Szumski, Kendindeki ilk topları oyuna sokarken arkadaşlarıyla uyumu iyi değil geliştirmeli. 2 veya 3 tane topu boş yere taca attı rakibe verdik.
Yusuf Abdioğlu ile Alim Öztürk, boş yere faul yaptılar. Rakibe duran top fırsatı verdik. Yan toplarda adam paylaşımları ve zamanlamaları iyi değil.
Mücahit Albayrak iyi niyetli ancak sol taraftan oyun kurup topu ileri çıkartamıyor.
Zeki yavru defans yönünü geliştirmeli. Arkasına adam kaçırıyor. Orta sahada da iyi oynadı.
Osman Çelik defans yönü iyi ancak yalnız kalıyor. Topu hücuma çıkarmada çok zorlanıyor. Yaratıcı değil.
Celil Yüksel çok koşuyor ancak yalnız kalıyor. Forvetle uyumlu değil. çok sinirli hakemle çok konuşuyor. Daha sakin olmalı. Kaptanlar var hakemle konuşmasın.
Fernando Henrique Boldrin daha hazır değil. Psikolojik destek alsın. Uyum sorunu var.Takımı rakipleri ve 1 liği tanımıyor. Defans yönü hiç yok.
Moryke Fofana maşAllah. İyiki bizim takımda var.

Avatar
Akif 2022-08-13 11:37:24

Boşuna Hoplayıp Zıplama Altayın Karşısına kim çıkarsaçıksın yener Yaş ortalaması takımın 40 Senin bu takımda altını çizerek söylüyorum 4 yada 5 Haftan var sonra Ya Beşikdüzü spora yada of spora gidecen.......

Avatar
murat 2022-08-13 11:48:03

ahmet sagat bi golcu var elinde son 5 dk da oyina alıyorsun bayram hocam saygılar..

Avatar
Gurbet55 2022-08-14 01:37:50

Altay ın transfer cezası var. Adam akıllı oyuncuları yok. Kimse sanmasın ki biz süperiz. Dikkatli olmamız lazım. Haftaya belli olur.

Avatar
Hasköylü 2022-08-14 23:10:36

Haris ve lauro iki forvet oyuncusu kesinlikle bu takımın adamı değil yol yakınken tomane hemen takıma dahil edilmeli tomane iki oyuncuyu katlar.