banner388

Batu Kaplan açıkladı... ÇİLEK TRANSFER MÜJDESİ 

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kalpan'ın transfer politikası hakkında yaptığı 'çilek' yorumu, kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Batu Kaplan açıkladı... ÇİLEK TRANSFER MÜJDESİ 

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kalpan'ın transfer politikası hakkında yaptığı 'çilek' yorumu, kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

29 Haziran 2022 Çarşamba 13:16
Batu Kaplan açıkladı... ÇİLEK TRANSFER MÜJDESİ 

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, taraftarlarını mutlu edecek bir çilek transferi yapacaklarını söyledi. Kaplan, gazeteci Salım Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu 55.Dakika programında şu açıklamaları yaptı; 
"Erciyes'te her şey yolunda. Hocamız Bayram Bektaş nezdinde güç ve kondisyon çalışmalarımız sürüyor. Bizde takımımızın yanındayız ve süreci takip ediyoruz. 3 bölgeye daha takviye yapmayı planlıyoruz. Taraftarımızı mutlu edecek bir çilek transferi yapacağız. Kesinlikle 10 numara, forvet ve kaleci alacağız. Sağ bek transferi için görüşmelerimiz sürüyor ama acele etmiyoruz. 

ÜÇ İSİM GÖNDERİLECEK

Biz Ahmet Yazar ile anlaştık diye bir açıklama yapmadık. Kendisi ile yaptığımız görüşmede bize pürüz çıkabilir denildi, bizde hiç bir kulüple karşı karşıya gelmek istemediğimizi kendisine iletmiştik. Federasyon nezdinde eğer bize bonservisi eline alıp pürüzsüz bir şekilde gelmiş olsaydı kendisini transfer edebilirdik. Bah, Yameogo ve Eraldo Çinari’yi kiralık olarak farklı takımlara göndereceğiz. Bu isimler arasında Çinari’nin kiralık mı yoksa bonservis ile gideceği bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Diomande’nin durumu ise hocamızın Kayseri kampı sonrası bizlere sunacağı raporun ardından belli olacak".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fevzi ak 2022-06-29 23:16:51

ahmet yazarı rakibe kaptırmanızdan belli ki SİZDEN BİŞE OLMAZ!...LAFA BAK SAMSUNSPORA HER TÜRLÜ NAMERTLİĞİ YAPAN TUZLASPORLA KÖTÜ OLMAK İSTEMEZLERMİŞ!...YA BUNLAR TEZGAH KESİNLİKLE SAMSUNU OYALIYORLAR BENCE..GÖRÜN BAKIN SAMSUN BU SENE DE ŞAMP. OLAMAYACAK!..NİYE???ÇÜNKÜ SAMSUN İÇİN ÖYLE BİR SENARYO ÇİZİLMİŞE BENZİYOR.SİYASİLERCE ....OYALAMA GEVELEME İKİNCİ SINIF ŞEHİR, İKİNCİ SINIF TAKIM!..

Misafir Avatar
CANAN 2022-07-01 19:54:58 @fevzi ak

HEM DE BU OYUNLARI TARTIŞMASIZ TÜRKİYENİN EN GÜZEL ŞEHRİNE YAPIYORLAR UTANMAZ ARLANMAZLAR!...AMA HERŞEYİN FARKINDA BU MİLLET!

Beğenmedim! (0)