banner388

Başkan Yüksel Yıldırım açıkladı... Nurullah F.Bahçe'den teklif aldı mı ?

Daha önce adı Süper Lig kulüpleri ile anılan başarılı eldiven Nurullah Aslan için yine bir iddia ortaya atıldı.

Başkan Yüksel Yıldırım açıkladı... Nurullah F.Bahçe'den teklif aldı mı ?

Daha önce adı Süper Lig kulüpleri ile anılan başarılı eldiven Nurullah Aslan için yine bir iddia ortaya atıldı.

27 Ocak 2022 Perşembe 21:23
Başkan Yüksel Yıldırım açıkladı...  Nurullah  F.Bahçe'den teklif aldı mı ?

 Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, "Nurullah için henüz Fenerbahçe Kulübü'nden bize gelen resmi bir teklif yok" dedi. Samsun Şehir Gazetesi'nden Salim Yıldız'ın haberine göre; Yılport Samsunspor'da transfer çalışmaları sürerken bir yandan da çeşitli iddialarda ortaya atılıyor. Daha önce adı Süper Lig kulüpleri ile anılan başarılı eldiven Nurullah Aslan için yine bir iddia ortaya atıldı. 

GELEN TEKLİF YOK 

Sosyal medyada Fenerbahçe'nin Samsunspor'dan Nurullah'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulıunduğu iddiası üzerine Başkan Yüksel Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, "Sosyal medyada yazılanları görüyorum. Nurullah için Fenerbahçe'den bize gelen henüz resmi bir teklif yok" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.01.2022 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 2022-01-29 12:54:05

FENERDE DEĞİL DE CİMBOMDA OLSA GOL YEMEME REKORU KIRAR

Avatar
Nct 2022-01-29 20:24:36

Kesinlikle Hayrullah kalecimiz satılmamalı samsunsporumuza 10 sene kaleci lazım olmaz 3 büyüklerin aradığı üç kuruş verelim üstüne ellerindeki hurda futbolculardan kurtulmak için ellerindekileri vermeye çalışıyorlar asla kalecimiz satılmamalı süper ligde oynamaya başladım en az 20 milyon euro olur fiyatı.