banner388

Başkan Yılmaz'dan Samsunspor'a destek çağrısı

Samsunspor’a bir destek de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’dan geldi.

Başkan Yılmaz'dan Samsunspor'a destek çağrısı

Samsunspor’a bir destek de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’dan geldi.

06 Ocak 2018 Cumartesi 19:26
Başkan Yılmaz'dan Samsunspor'a destek çağrısı

Samsun Haber- Ekonomik krizde olan Samsunspor’a bir destek de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’dan geldi.

Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda birliktelik konusuna dikkat çekti. Samsunspor'da yaşanan ekonomik krizlerin sonrasında, valilik önderliğinde kampanya başlatıldı. Her kesimden büyük destek gören kampanyaya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da desteğini esirgemedi.

“En kötü gün bugünse, biz yine varız”

Sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulunan Başkan Yılmaz, takımın geçmekte olduğu bu zorlu süreçte her kesimin desteğini beklediğini ifade ederek, “En kötü gün bugünse, biz yine varız” dedi.
Başkan Yılmaz, “Samsunumuzun markası olan Samsunsporumuzun bu zorlu süreci tüm kesimlerin desteğini beklemektedir. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak takımımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. En kötü gün bugünse, biz yine varız. Valiliğimizin başlattığı kampanyaya sonuna kadar destekçiyiz” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 08.01.2018 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-06 20:44:31

Sn. Başkan Y.Z.Yılmaz Samsunsporun zor durumda olduğunu yeni mi öğrenmiş. Yerel basında bundan 1-2 Ay öncesinden size yaptıkları çağrıları çok iyi biliyoruz. Öncelikle Seyircilerimizin yeni stada mac günlerinde ücretlerin düşürülmesi ve para alınmaması için yapilan Tüm çağrılara hic bir yanıt vermediniz.Biz bunları unutmadık.
Bugüne gelince 5-6 futbolcumuz maalesef kaçtı,geri kalanların da kaçmaması için Lütfen elinizi cabuk tutunuz.

Avatar
55 2018-01-07 01:33:05

Parkomat sadece samsunspora çalışsın
Şampiyon olalım
Yiyor mu ?

Avatar
dogdu 2018-01-07 02:24:48

Ben bi guruş vermem duygularımız öldüde samsun adına çle içinde yaşadık çile
adaletede güven kalmadı atakumda mahkemeyi kazandık adamlar bahçemizde
içki içip naralar atıyo başkan olarak ne yaptıki fakire vercem daha iyi

Avatar
Mtin Öz 2018-01-07 11:27:41

Adana,Gaziantep,İstanbul,Ankara,Antalya, Büyükşehir Belediyeleri benim çok net olarak bildiklerim oluk oluk takımlarına yüksek meblağlı paralar aktardı acaba SamsunBüyükşehir belediyesi ne kadar aktardı bana göre aktardı ama çok yetersiz bakın GaziantepGazişehire ve Adanademirspora Büyükşehir belediyeleri bu sezon hariç diğer 3 sezonda toplamda 50-60 tirilyon destek verdi YusufZiya başkanımız Samsunspora son 3 yılda kaç tirilyon verdi bunu lütfen Erkut Tutu belgeleri ile açıklasın Samsunspor sahipsizdir.Göstermelik yardımlarla bu işler olmuyor. Erkut Tutu ve Kazım yılmaz bu takım aşırı borç batağına sürükledi Erkut Tutunun hiç bir başarısı yok şimdi Yusuf Ziya başkanımız bu son kaosu önleye bilirdi ama inat etti bu durumu yarattı şimdi göstermelik bir miktar yardım eder ama çerez parası verir Samsunspora sürekli gelir getiren projeler sağlanmalı sağlanmaz ise kulubu kapatalım her kes rahat etsin başta Samsunspor düşmanları onların kim olduğunu taraftarlar ve şehir çok iyi biliyor.

Avatar
Ahmet 5561 2018-01-07 12:13:31

Sayın başkanım Samsun’da o kadar aç ve mağdur insan varken sadece para uğruna top koşturan ruhunda Samsun olmayan bu insanlara milyonlar veriyorsunuz yazık değil mi vergilerimize yazık değilmi o paralara

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-07 00:21:26

Sayın başkanım vandaki karayollarında cok selam var lütfen samsunspor un yanında olun siz isterseniz her seyi yoluna koyarsınız rica ediyoruz siz bi takımın başı neferi olun kurtulalım şu durumdan sizler bu samsunun iftarisiniz bu zor günde olun

Avatar
Murat 2018-01-07 21:48:31

Sayın başkan..samsunspora en büyük desteğiniz..meydanda ki otopark işletmesini vermektir...

Avatar
55 2018-01-10 15:56:57

Samsun da ve yüzlerce genç var fotbol oynayan dışardakilere para verip futbolcu alacağınıza oynayan çocukların ailesine yardım edin de kalifiye fotbolcu yetişsin kuru ekmek yemekle olmuyor çünkü o çocukalar vitamin alamıyorlar ki top oynasınlar bilginize