banner388

Başkan Yıldırım, şampiyon olamazsın dediler ve... "TEHDİT  EDİLDİM"

Başkan Yüksel Yıldırım bugün yaptığı açıklamada, "Şampiyon olursan büyük bir para alacaksın. O nedenle primleri 10 bin liradan 30 bin liraya çıkaracaksın" ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, şampiyon olamazsın dediler ve... "TEHDİT  EDİLDİM"

Başkan Yüksel Yıldırım bugün yaptığı açıklamada, "Şampiyon olursan büyük bir para alacaksın. O nedenle primleri 10 bin liradan 30 bin liraya çıkaracaksın" ifadelerini kullandı.

07 Eylül 2021 Salı 21:52
Başkan Yıldırım, şampiyon olamazsın dediler ve...  "TEHDİT  EDİLDİM"

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, gazeteci Salim Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu 55.dakika programında geçen sezona dair bomba açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, eski oyuncuları tarafından prim konusunda tehdit edildiğini açıkladı. İşte Başkan Yıldırım'ın 55.dakikada söyledikleri; 

BANA 8 MADDELİK BİR İSTEK YOLLADILAR

Sezonun sonuna gelindiğinde tehdit edildim. Eski futbolcularım, önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüştüler. Hoca mı onları çağırdı, onlar mı hocayı çağırdı orasını bilemiyorum. Çünkü işin içinde yoktum. Hocamız benimle konuşmak için oyuncuları yanından gönderdi. Onlar dediğim; kaptanlarla beraber 3 ya da 4 oyuncumuzdu. Sonra bunlar 10 kişi çete gibi oluyorlar diyorlar ki; toplu halde gidelim başkana. Tek gidersek yanlış teper, ben de görüşmek istemedim. Bana 8 madde gönderdiler. 

ŞAMPİYON OLAMAZSIN DEDİLER VE OLAMADIK

İlk 6 madde gıldır gıcık konular. Son iki madde biz şampiyonluk potasına girdik bu prim sisteminde bu iş yürümez sen şampiyon olamazsın. Şampiyon olursan büyük bir para alacaksın. O nedenle primleri 10 bin liradan 30 bin liraya çıkaracaksın. Ben de Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal'a bu teklifi kesinlikle kabul etmiyorum dedim. Sen bilirsin dediler. Adana Demirspor 50 bin lira yaptı galibiyet primini dediler. Bak onlar şampiyon olacaklar dediler. Eee... biz olamayacak mıyız dedim paramız yok diye. Maalesef olamadık. Bilerek mi bilmeyerek mi ben bunlara girmek istemiyorum. Bu durum beni çok üzdü çok koydu. O takımdan inanmayan ve kontratı sona eren hiçbir oyuncuyu tutmak istemedim". 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 07.09.2021 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-09-08 01:20:03

hep dedik o kadro dan bir pok olmaz diye onların mücadelesi şampiyonluk değildi son beş hafta kala başladılar göt baş oynatmaya ve ben bu gazeteden ve buradan yazdım şampiyon Ad diye ve oldu

Avatar
k 2021-09-08 08:23:27

senden ve sorgusuz sualsiz yaptığın bu takımdan bir cacık olmaz

Avatar
Serkan 2021-09-08 08:59:25

Mustafa Aztopal olduğu sürece başarı yakalayamayiz

Avatar
hayır 2021-09-08 14:54:07

daha o gün onların biletinin kesecektin, şampiyon olamıyorsam da siz olmadan olamayayım demeliydin, 30 versen 50 isterlerdi. pekiii sende, şampiyon olun 30 değil 130 vereyim deseydin nasılsa para gelecekti biraz fazla prim verirdin. nasıl iş bu işler.