banner388

Başkan Yıldırım'ın hedefinde kimler var? Birilerinin dolduruşuna  gelip...

Başkan Yıldırım, "Sizler Samsunspor düşmanlarının yıllardır yapamadığını son dönemlerde birilerinin dolduruşları ile planlı bir şekilde yaparak bizleri üzüp bu sezon şampiyonluk hedefimizden uzaklaştırmakla kalmayıp zor durumlara da sokmaktasınız. Biz Samsunspor takımı olarak düştüğümüz bu yerden bir kere daha nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz" dedi. 

Başkan Yıldırım'ın hedefinde kimler var? Birilerinin dolduruşuna  gelip...

Başkan Yıldırım, "Sizler Samsunspor düşmanlarının yıllardır yapamadığını son dönemlerde birilerinin dolduruşları ile planlı bir şekilde yaparak bizleri üzüp bu sezon şampiyonluk hedefimizden uzaklaştırmakla kalmayıp zor durumlara da sokmaktasınız. Biz Samsunspor takımı olarak düştüğümüz bu yerden bir kere daha nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz" dedi. 

25 Ekim 2021 Pazartesi 10:42
Başkan Yıldırım'ın hedefinde kimler var? Birilerinin dolduruşuna  gelip...

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, B.B Erzurumspor maçı sonrasında twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu. 'Hiçbir Samsunsporlu oyuncu kaybetmek istemez. Bu bizim DNA'mızda varolan bir genetik yapıdır. Bu asla değişmedi, değişemez ve değişmeyecektir' diyerek başlayan açıklamalarının devamında Başkan Yıldırım şunları söyledi; "Biz genç ve yeni bir takımız. Bu Lig'de asla şampiyonluğu düşünmüyoruz demedik ve demeyeceğiz. Samsunspor'un ölüsü şampiyonluğa oynar. Biz bu sezon geleceğin Samsunspor takımının temellerini gençleştirme yaparak ve eski papaz oyuncuları göndererek attık.

ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ

Yeni ve daha genç ama çok arzulu bir oyun oynayacak bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Tabikide biz bu takımla bu sezon şampiyonluğa oynayacağız. Ben bu takıma sonuna kadar  güveniyorum. Mühim olan önce komple bir takım olmak. Fuat Çapa hocamız bu nedenle bizimle çalışıyor. Sakatlıklarla uğraşmaktan henüz ideal 11'imizle oynamaya bir türlü başlayamadık. Ama bu önümüzdeki milli maç arasından sonra ilk defa tam kadro olup Lig maçlarımıza çıkacağımıza inanıyoruz. Bu sezon herkesin herkesi yenebileceği bir lig oynanıyor. Bu nedenle bu köprünün altından daha çok sular akacaktır. Lig daha çok uzun bir maraton olup ligin boyu henüz kısalmaya tam başlamadı. Daha sezon sonuna kadar oynayacağımız 27 maçımız var.

TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ

Sizler Samsunspor düşmanlarının yıllardır yapamadığını son dönemlerde birilerinin dolduruşları ile planlı bir şekilde yaparak bizleri üzüp bu sezon şampiyonluk hedefimizden uzaklaştırmakla kalmayıp zor durumlara da sokmaktasınız. Biz Samsunspor takımı olarak düştüğümüz bu yerden bir kere daha nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz. Ama kötü gündeki gerçek destekçilerimiz ile yolumuza devam etmeyi de anlayabiliyoruz. İyi gün dostu olmayı herkes yapabilir ama  mühim olan kötü gün dostu olmaktır. Taraftarımızla birlikte ancak kulüp olarak biz bir bütünüz ve istediğiniz futbolu ancak siz 12. adamların desteği ile stadlarımızı doldurarak oynayabileceğimizi sizler kadar bizde biliyoruz. Sizleri türbünlere bekliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 25.10.2021 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-10-25 13:47:48

Başkanımıza güveniyoruz,eleştirenlere ise söylenecek söz bulamıyorum.
Yahu Sn.Baskan olmasa idi bugün geldiği Samsun spor kulübü hangi ligde de olurdu?
Borç batağında bir kulübü yoktan var eden Başkanın adı YUKSEL YILDIRIM DIR .Biraz insaflı olun diyorum.

Avatar
Ali Can 2021-10-25 18:40:54

Şu gerçeği Samsunspor taraftarları olarak görmemiz gerek.Kimileri için Samsunspor büyük bir rant kaynağı.Yıllarca nemalananlar şimdi bu gelirleri kaybettikleri için sözde eleştiriler yapıyorlar.Bu vızıltıları duymamak ve etkilenmemek lazım.Samsunspor hangi ligde olursa olsun bu şehrin has evlatları çıkar beklemeksizin daima destekleyeceklerdir takımlarını. Bugün yeniliriz yarin yeneriz.Önemli olan armayı karşılıksız sevmektir.

Avatar
Ercan 55 2021-10-26 01:15:21

Selamün aleyküm herkese sayın başkanım sizi seviyoruz neden şenol güneş hocamızı getirmediniz şu takımın başına da bombayı patlatsaydınız ne varsa yaşlı kurtlarda var mesala örneği mustafa denizli hoca.hetirdiğiniz hocalarada eyvAllah onlarıda seviyoruz ama başkanım onların durumuda belli. Siz yine daha iyisini bilirsiniz. Transferden bahsetmişsiniz ya başkanım nerde sakat bedava samsun spora gelmek isteyen var nerde ruhsuz futbolcular var bizde topa vurmaktan acizlerya. Biz taraftar olarak onlarla halısaha maçı yapsak yeneriz yani bunedir başkanım ölü sedyeyle gelecekse yapacağınız transferler taraftar olarak size diyeceğim tek söz paranızı çöpe atmayın. 22 tanemi ne transfer yapıldı takımda hep boş adamlar top oynamaya çalışıyor.icrat yok yapılan masraflara yazık. Kaleci aykutta niye bukadar ısrar ediliyor anlamıyorum adam kova çöp barış,alaaddin,sayamadığım bisürü topa vurma özürlü futbolcular hep bizde bikaçtane hariç. ALLAH yolunuzu açık etsin başkanım. Sayın başkanım taraftar abilerim kardeşlerim sizleri ALLAH a emanet ediyorum kalın salıcakla.

Avatar
Adem Ak 2021-10-25 19:36:06

Ya başkan geleceğin Samsunsporu diyosunda daha alt yapıdan bir topcuyu sahada göremedik nereye gidiyor bu takım nasıl geleceğin Samsunsporu olacağız anlamadım

Avatar
Adem 2021-10-25 19:48:52

Hikaye anlatıp durun Hersey ortada takım ortada transferler ortada

Avatar
ARİF YAVUZ 2021-10-25 21:59:42

SAYIN BAŞKAN BOŞ LAFLARI BIRAK, GERÇEK ORTADA BU TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ.

Avatar
Secati 2021-10-25 22:01:46

Başkan Yılportspor unuda alsın samsunu bize bıraksın...