banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yıldırım'ı bir de Ertuğrul Sağlam'dan dinleyin 

"Samsunspor, Samsun şehri ve bizlerde dahil olmak üzere böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum"

banner269

Başkan Yıldırım'ı bir de Ertuğrul Sağlam'dan dinleyin 

"Samsunspor, Samsun şehri ve bizlerde dahil olmak üzere böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum"

04 Nisan 2020 Cumartesi 10:03
Başkan Yıldırım'ı bir de Ertuğrul Sağlam'dan dinleyin 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Samsun şehri, Samsunspor ve kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi. Samsun'un bir futbol şehri olmasının yanı sıra kendisini umutlandıran bir başka nedenin Yüksel Yıldırım olduğunu söyledi. Teknik direktör Sağlam, "Başımızda öyle bir insan var ki; Yüksel Yıldırım. Zaten iş hayatında ortaya koyduğu başarı ve onun orada ki kariyeri her el attığı işte de bir üretken ve vizyon ortaya çıkarıyor. 

YILDIRIM'IN OLDUĞU YERDE BAŞARISIZLIK OLMAZ

O kadar heyecanlı ve üretmeye hevesli bir insan ki; bazı şeyleri sen istersin olmaz bir daha istersin... bazı şeyleri biz istemeden kendisi zaten önümüze getiriyor. Bizim için büyük avantaj. Bir defa futbolu çok seviyor. O iş hayatındaki başarıyı futbolda da tekrar etmek istiyor. Biliyorum ki onun olduğu yerde vasat bir gidişatın hiçbir zaman yeri yok. Hep güzel şeyler yeni şeyler ortaya çıkarmak, üretmek, bir başarı ortaya koymak farklılık oluşturmak için devamlı böyle arıyor. Konuşuyoruz, fikir cimnastiği yapıyoruz. Yüksel Yıldırım bizim için Samsun için büyük bir şans."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2020-04-04 17:30:57

Allah sizi samsun sporun başından eksik etmesin.!!

Avatar
Çelik Kaptan 2020-04-04 10:48:41

Lânet olsun sana Korana Virüsü şu şampiyonluğu bize çok gördün, ne güzel hava yakalamış hafta sonunu iple çekiyorduk. Ömrümüz olursa geçde olsa ipi göğüsleyeceğiz. İki başarılı ve profesyonelin olduğu yerde hedefe ulaşmak kolaydır. Sizleri tebrik ediyorum.

Avatar
Necat zengin 2020-04-04 15:53:12

İnşAllah yüksel başkanımızla samsun sporumuz süper ligde de o şaşalı günlerimiz başanımızın ismi gibi yükselişimiz geri gelecek..Başarılar başkanım başarılar ertuğrul hocam başarılar samsun sporumuz.

Avatar
Mustafa Kaya 2020-04-05 06:29:35

Samsun sporumuzun dirilişine sebeb olan önce çok değerli başkanımıza ve hocalarımıza futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
Rabbim hepsinden razı olsun...

Avatar
Veysel Sarı 2020-04-06 13:52:18

Türkiyede ve Yurt dışında Samsunspor ve Başkanı çok konuşuluyor.Yüksel Yıldırım gerçekten Samsun Şehri için büyük bir şans iyi ki varsın büyük Başkan