banner388

Başkan Yıldırım'dan TRANSFER MÜJDESİ... OCAK  AYINDA ...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bu sezon sonu şampiyon olmak için Ocak ayındaki kış transfer döneminde gerekli nokta transferlerimizi yaparak şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Biz de sizler gibi bir o kadar başarılı ve şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımızın bize güvenmesini ve destek olmasını hem takım olarak hemde yönetim olarak çok istiyoruz" dedi.

Başkan Yıldırım'dan TRANSFER MÜJDESİ... OCAK  AYINDA ...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Bu sezon sonu şampiyon olmak için Ocak ayındaki kış transfer döneminde gerekli nokta transferlerimizi yaparak şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Biz de sizler gibi bir o kadar başarılı ve şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımızın bize güvenmesini ve destek olmasını hem takım olarak hemde yönetim olarak çok istiyoruz" dedi.

25 Ekim 2021 Pazartesi 12:52
Başkan Yıldırım'dan TRANSFER MÜJDESİ...  OCAK  AYINDA ...

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım,  Ocak ayını işaret etti. Devre arası transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirip yapılacak nokta takviyelerle ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti; Her sezonda olduğu gibi her takım birbirini yeni yeni tanımaya başladı. Biz de klasik olarak ilk yarıda rakiplerimizi tanıyarak ve de iyi analiz ederek eksiklerimizi görüp nasıl kapatacağımız konusunda şimdiden çalışmalarımıza  başladık. Bu sezon sonu şampiyon olmak için Ocak ayındaki kış transfer döneminde gerekli nokta transferlerimizi yaparak şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Biz de sizler gibi bir o kadar başarılı ve şampiyon olmak istiyoruz. 

BİZE GÜVENİN 

Taraftarımızın bize güvenmesini ve destek olmasını hem takım olarak hemde yönetim olarak çok istiyoruz. Biz ancak büyük Samsunspor Taraftarı ile var olabileceğimizi biliyoruz. Zaman bölünme değil birlik ve beraberlik olup kenetlenme zamanıdır. Taraftarımızın umutsuzluğa kapılmamasını istiyoruz. Bu takım henüz istediğimiz seviyeye bir türlü gelemedi. Ama geçen seneye göre çok daha güçlü bir takımımız var. Biz gerçek taraftar grubu olarak takımımıza güvenmek ve desteklemek zorundayız. Tek bir Samsunspor'umuz var. İkinci bir Samsunspor yok! Takımımıza ve Kulübümüze birlikte sahip çıkmalıyız. İyi günde de kötü günde de birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Başka türlü Samsunspor'umuzun şampiyon olması mümkün değildir.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-10-25 13:47:46

Bonservisi elinde kulüp bulamamış sakat topculari şimdiden takip edip transfer edin şampiyon olursunuz sayın başkan.

Avatar
Mutlu 2021-10-25 13:56:07

Iyi de Sayin baskanim, bahsetdigin nokta transferleri sezonun basinda yapilsaydi da bukadar kan kaybetmemis olurdu, daha iyi olmazmiy di ?

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-10-26 11:29:07

Olumsuz yorum yapanlar Samsun sporlu olamaz.Sn.Baskan elinden gelen her şeyi yapıyor.Kulubu bataklıktan çıkardı.Yepyeni bir Takım kurdu olmadı tekrar bir Takım kurdu ve eksikler varsa Ocak ayında tamamlanacak diyor.
Peki bu elestirenler neyi eleştiriyor? Transferleri öylemi. İyi futbolcu bulmak öyle kolaymi.Alt yapıya önem veriyor daha ne yapsın?
Şampiyon olunur veya olunmaz önemli olan temeli sağlam bir Samsun spor yaratmak.
Kötü günlerde Samsunun ileri gelenleri neredeydi?Takımı Kayyuma devrettiler.
LUTFEN INSAFLI OLUN .

Avatar
Can adali 2021-10-26 12:39:05

Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. Samsunsporlu olup da samsunspor bu kadar zarar verenler polemik yaparak mi samsunsporlu şampiyon yapacaklar. Başkan elinden geleni yapıyor. Bırakıp gitse daha çok zaman ve para harcayan başka kimi tanıyorsanız birlikte çağıralım. Geçmişte bu takımın beş parasız bırakıldığını ne çabuk unutuyorsunuz. Canlı yayında " bir milyon tl getiren herkes kulübü satın alır. Önünde hiç kimse duramaz diyenleri de unuttuk. Lütfen. Takıma sahip çıkmak polemik yaratarak olmaz. Kim bu durumdan prim yapacağını düşünüyorsa yanılıyor. Sonuna kadar samsunsporluyum. Skor taraftarı olmayı bırakıp güzel temellerimizin taraftarı olun.

Avatar
Mustafa 2021-10-26 15:09:36

Çok bildiğiniz belli. Başkan diyorki destek olun siz diyorsunuz transfer işte sorun burda

Avatar
CANAN 2021-10-26 20:30:07

sahada koşmamak için; tacta bile illa sağ-sol beki bekleyen sürekli paspas!!! yapan, özverisizoğlu özverisizlerle uğraşıp bizi ve kendini verem edeceğine sayın başkanım samsunun özoğluöz çocukları ali kılıç-yunus emre- polat'ı mutlaka banko oynatmalısınız..ayrıca hazırlık maçlarının harika kalecisi alp tutar da bu takımda tutar da senin beklediğin transfer getirisini de getirir gibi geliyor bana..BAKIN KONYA MAÇINDA BU BİZİM ÜÇ ÇOCUK GİRDİ TAKIM NASIL DA HAREKETLENDİ..POZİSYONLARA GİRMEYE BAŞLADI..BİR DE BİRBİRİNE ALIŞIRSA BU UŞAKLAR SEYRETMEYE DEĞER BİR SAMSUNSPORUMUZ OLUR EN AZINDAN

Avatar
Ahmet istanbullu 2021-10-26 21:02:00

Bu lig enterasan çok su götürür

Avatar
Ercan 2021-10-26 21:09:09

Öncelikle şunu belirteyim. Bir samsunsporlu me olursa olsun asla sevmekten vazgecmez takimini..