banner388

Başkan Yıldırım'dan transfer açıklaması

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Attamah  - Adem Büyük ve Hasan Kılıç ile transfer görüşmeleri yaptıklarını ancak üç oyuncununda yüksek maliyetleri nedeniyle bu transferlerin gerçekleşmediğini söyledi. 

Başkan Yıldırım'dan transfer açıklaması

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Attamah  - Adem Büyük ve Hasan Kılıç ile transfer görüşmeleri yaptıklarını ancak üç oyuncununda yüksek maliyetleri nedeniyle bu transferlerin gerçekleşmediğini söyledi. 

15 Eylül 2020 Salı 12:38
Başkan Yıldırım'dan transfer açıklaması

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, sezonun ilk haftasında deplasmanda oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları Altay karşılaşması sonrasında sosyal medyada takımı yerden yere vurulmasına bir anlam veremediğini söyledi. Herkesin bir sabrının olduğunu ve robot olmadığını dile getiren Başkan Yıldırım, "Bu tür olumsuz yorumlara bir yere kadar sabredebiliyorsunuz. Bir yerden sonra artık susamıyorsunuz. Bana yazıyorlar; başkanım bize yerli bir forvet lazım. Sürekli isimler veriliyor. Ben bilmiyor muyum sanki. Bende buradan söyleyeyim; Galatasaray ile yollarını ayıran ve sonrasında Yeni Malatyaspor'a giden Adem Büyük için Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal'ı aradım irtibata geçelim bir konuşalım dedim. G.Saray'da 3,5 milyon TL ye oynuyor, bizden 1 milyon euro istedi. Dedik ki bunu alınca direkt oynanman lazım kulübeye koysan olacak şey değil. Oynatsan aldığın diğer oyuncular kalacak" dedi. 

YÜKSEK MALİYETLİ OYUNCULAR

Başkan Yıldırım, yine Başakşehir'den Kayserispor'a transfer olan Attamah ile belli bir rakama anlaştıklarını ancak uçaktan inince kendilerine gelen bir mesajda oyuncunun Kayserispor'a imza atmaya gittiğini öğrendiklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Ankaraspor'dan Hasan Kılıç'ı da istedik ancak kulübü bizden 1 milyon euro bonservis parası istedi bundan da vazgeçtik. Şunu anlatmaya çalışıyorum; Samsunspor Başkanı olarak bizler 7/24 çalışıyoruz. Taraftarlarımızı mutlu edecek transferler yapmayı bizlerde istiyoruz. Aldığımız oyuncular zamanla bu takımda güzel işlere imza atacaklar. Biraz sabır istiyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan 2020-09-15 15:38:32

Başkanım eti senin kemiği bizim nasıl biliyorsan öyle yap bu takıma kimse sahip çıkmadı.Saösunda ekmek yiyip paraları cebe gömenler Samsunspor ü duyunca kafayı kuma gömdüler.Umarım başarılı olursun o kadar para kazanırsın ki hakettiğin gibi olur

Avatar
Hatko 2020-09-15 16:29:49

Başkanım olumsuz eleştiri yapanlar ya futbol bilmiyor yada art niyetliler, gerçek samsunlu ve samsunspor lular sizin yanınızdayız.

Avatar
Kavaklı 2020-09-15 20:24:34

Başkanım sen ne dersen o. Bu günleri de bize gösterdin ya Allah senden razı olsun. Süperlige çıkmazsak bile canın sağ olsun.

Avatar
Fahri 2020-09-15 23:13:09

Eline emeğine sağlık Samsunspor aç kurtlar yedirtme onlar vampir elini verdin ya vücudunu yerler Allah korusun

Avatar
Tan 2020-09-16 00:47:50

Başkanim bu kulubu sen bu evreye getirdin senden Allah razi olsun sen basimizda ol yeter

Avatar
AKGÜN 2020-09-16 11:03:38

Sn.başkanım Samsun ve samsunsporu sevmeyenler şevkinizi kırmaya çalışıyor siz olmasanız bu takım amatörde oynardı. Size inanıyor ve güveniyoruz.

Avatar
Rıza 2020-09-16 13:14:55

Başkanım adamın dibisin bu takımın başında ol Amatörde oynayalım.

Avatar
Hakan 2020-09-16 13:57:08

Başkanım siz samsuspora gelmiş en kaliteli ve dürüst başkanlardan birisiniz biz samsunlu bir taraftar olarak daima yanındayız.