banner388

Başkan Yıldırım açıkladı  Fildişi ve Kolombiya'dan  3 oyuncu geliyor ... 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım altyapıda G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe ve hatta Altınordu'yu geride bırakacak başarılara imza atacak projelerini hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.  

Başkan Yıldırım açıkladı  Fildişi ve Kolombiya'dan  3 oyuncu geliyor ... 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım altyapıda G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe ve hatta Altınordu'yu geride bırakacak başarılara imza atacak projelerini hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.  

28 Eylül 2020 Pazartesi 10:52
Başkan Yıldırım açıkladı   Fildişi ve Kolombiya'dan  3 oyuncu geliyor ... 

Samsunspor Haber - Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor'un altyapı anlamında çok yakın bir zamanda Türkiye'de bir numara olacağını söyledi. Altınordu, G.Saray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu anlamda önüne geçecek projelere imza atmaya hazırlandıklarını dile getiren Başkan Yıldırım, "Yunanistan'dan altyapımıza Alpaslan Tahsin diye genç bir arkadaşımız gelecek. Hocalarımız baktı izledi. Kabiliyetli yetenekli bir çocuk. İki haftada sonra Fildişi sahillerinden 17 yaşında 2 oyuncu gelecek. Bunları ileri de profesyonel yapacağız. 10 Ekim'de Kolombiya'dan bir kaleci gelecek" diye konuştu. 

KALİTELİ ANTRENÖR ŞART 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Altını çiziyorum; iyi oyuncu yetiştirecek iyi antrenör lazım. Biz de akamemizde gençlerimizi yetiştirecek hocalarımızı özenle seçeceğiz. Buradan net olarak söylüyorum; kendini yenilemeyen kendini geleceğe hazırlamayanlarla bizim ileri de beraber hareket etme şansımız yok. Eğer Samsunspor biz yıldız oyuncular yetiştirecek ve Türk futboluna sunacaksak; aynı şekilde kabiliyetli antrenörlere de ihtiyacımız olacak" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 28.09.2020 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2020-09-28 11:22:26

hocam kendini gelistiremeyen ercani kaleci furkani neden tutuyorsunuz peki takimda..

Avatar
Sağlam55 2020-09-28 12:10:12

Çok yerinde yatırım. Tebrikler başkan. Ancaak ilk kötü sonuçta karalar bağlamayın. Bu uzun bir süreç biraz sabırlı olunmalı. Konu geçleri yetiştirmekse daha da sabırlı olunmalı

Avatar
Necat 2020-09-28 19:36:58

Furkan şimdiye kadar olmamış bhndan sonrada hiç olmaz bi ışık yok gönderin gitsin bence başka işe yaramayan futbolcularda var takımda hoca çok iyi biliyor onlarıda gönderin gitsin boşuna para ödenmesin.

Avatar
Asç55 2020-09-28 13:32:35

İşte bu. Helal başkanım.seni sevdiğimiz kadar varsın.sadece parası olan değil.ayni zamanda vizyonu olan da bir baskansin

Avatar
Okan 2020-09-28 17:16:12

Neden ligimizdeki takımlardan bilinen oyuncu almıyoruzki mesela pote yi alabilirdik resuscu nehmet akyüz kone gibi oyuncuları aşsak iyi olurdu

Avatar
Namık Yüksek 2020-09-28 17:53:04

İyi yoldayız,daha da iyi olacağız,yeni transferlerde bu takıma alışınca şampiyonluğun bir numaralı adayı biziz.EN BÜYÜK SAMSUNSPOR.

Avatar
Yusuf uzun 2020-09-28 20:11:30

Enes ve ceyhunu elinizde yetenekli var
Oynatın yabancı gerek yok
Hocamızı ve başkanımı güvenimiz sonsuz
Allahın izniyle şampiyon oluruz
Yolar dikenli ve çileli sabır edelim

Avatar
Köksal inan 2020-09-28 20:53:02

Sayın YÜKSEL YILDIRIM BAŞKANIMIZ
SAMSUNUN TARİHİNDE ADIN ANILACAK
ERTUĞRUL SAĞLAM ABİM HOCAMIZDA ÜMİDİM ODURKİ
TARİHE ADINI YAZDIRACAK ÖMRÜ BOYUNCA SAMSUNUN HOCASI OLARAK KALACAK
95 96 LI YILLARDA ERTUĞRUL HOCAMA SARILMIŞTIM
HER DAİM SIHHAT AFİYETLER DİLERİM TÜM CAMİAYA
ŞAMPİYON YILDIRIM SAMSUNSPOR
ŞAMPİYONLAR LİGINDE YILDIRIM OLACAĞIZ İNŞÂALLAH ❤