banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Uyanık kaptanlarla görüştü 

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan görüşmede Başkan Uyanık'ın takım kaptanlarıyla kaybedilen kritik puanların ve formsuzluğun nedenlerini konuştuğu öğrenildi. 

banner269

Başkan Uyanık kaptanlarla görüştü 

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan görüşmede Başkan Uyanık'ın takım kaptanlarıyla kaybedilen kritik puanların ve formsuzluğun nedenlerini konuştuğu öğrenildi. 

12 Ekim 2019 Cumartesi 12:42
Başkan Uyanık kaptanlarla görüştü 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, takım kaptanları Aytaç Sulu, Ercan Yazıcı ve Caner Arıcı ile özel bir görüşme yaptı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan görüşmede Başkan Uyanık'ın takım kaptanlarıyla kaybedilen kritik puanların ve formsuzluğun nedenlerini konuştuğu öğrenildi. Başkan Uyanık'ın odasında gerçekleşen görüşmenin yaklaşık 30 dakika sürdüğü ifade edildi. 

SÖZÜMÜZ VAR UNUTMAYIN 

Kaptanlardan takım içinde yaşanan motivasyon kaybının en kısa sürede çözümlenmesini ve yeniden lige ağırlıklarını koymalarını isteyen Başkan Uyanık, "Taraftarlarımıza ve şehrimize verilmiş bir şampiyonluk sözümüz var. Bu sözümüzü hep beraber el ele verip mutlu sona ulaşmak için birbirmimize destek olacağız" dedi. Bu arada Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'ın idmandan önce İlyas Kubilay Yavuz ile de görüştü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2019-10-12 20:12:39

Başkanım sizi çok seviyoruz ama bu eski sopanızı ve o akresif dik duruşumuzu tekrar elinize alın yoksa her şey çok geç olucak siz türkiyede bir isminiz ve hhtecrübenizi var hoca öyle. Böyle deyip duruyor tam anlıyoruz ama bu lafla olsaydı gecen sene olurdu bize sonuç lazım içraat lazım başkanım takım topun e sini oynamıyor artık seyirci bilinçli her şeyi biliyor bu iş çıkıp yok takım konsantre olamadı yok efendim şöyle oldu böylu olöaz başkanım gecensene bunun dersini aldık bak herkes ayrıldı gitti gecen sene gene sizce bşz kaldıksamsunspor tarinde asla 2sene bu linkte kalmadı düştü ve versene cıktıbaşkanım bu işte başka bir iş var bunun dibine inin ve kimse bu ahlaksızlar kesin cezasını bir kuruş vermeyin gitsin

Avatar
Canik 55 2019-10-12 23:49:29

Başkanım biliyoruz teknik heyete pek müdahale etmek istemiyorsunuz ama eğer şimdi müdahale etmezseniz çok geç olacak gibi. Bizim en büyük sıkıntımız geçmişte yine sizin başarıyla uyguladığınız Samsun'lu oyuncuları Samsunspor'a kazandırıp forma giydirmek. Geçen sene denediniz ama pek tutmadı. Alt yapı maçlarını fırsat buldukça izliyorum umut vaat eden gençler var. Bu sene seferberlik ilan edip bu ligden bir şekilde çıkmalıyız, ondan sonra yolumuza çıkacak engeller ne olursa olsun bizim dilinden anladığımız sorunlar olur ki hallederiz. Bu ligin formatı bize ve bizim gibi büyük Camiaların anlayacağı gibi değil. Hoca transfer ettiği oyunculara değil,hakedenlere forma verirse oyuncuların bu işi başaracağına inananlardanım şahsen.

Avatar
Murat Bolat 2019-10-13 11:38:10

Futbolcular isteksiz hoca çok çidiye almıyor Manisa maçında bitakım bukadarmı kötü oynar lütfen çok yazık olur Başkanııza ve verdi emeğe hadi Samsunsporum

Avatar
Mesut 2019-10-14 22:48:27

Bu takım icerde ve dışarda çift forvet oynamalı evimizde bile çift forvet oynamayacaksak nerde oynayacağız yan pas yan pas tam tersi dik yakın koşarak biz Bu lige xl geliyoruz hoca ligi gözünde çok büyüttü nokta çıkıp takır takır top oynanmalı iç dış saha yok sayın ismail uyanık bask