banner388

Başkan Uyanık’ın büyüklüğü 

İnegölspor deplasmanında dışarda kalan taraftarının üzüntüsüne ortak olan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Ben sizi asla satmam. İsterseniz buradan bir kahveye gidip maçı beraber izleyelim" diye konuştu. 

Başkan Uyanık’ın büyüklüğü 

İnegölspor deplasmanında dışarda kalan taraftarının üzüntüsüne ortak olan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Ben sizi asla satmam. İsterseniz buradan bir kahveye gidip maçı beraber izleyelim" diye konuştu. 

09 Ekim 2018 Salı 14:26
Başkan Uyanık’ın büyüklüğü 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, İnegölspor deplasmanında stada giremeyen yüzlerce taraftarına sahip çıkarak büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Maçın başlamasına sayılı dakikalar kala protokolde oturan Başkan Uyanık, gelen bir haber üzerine soluğu stat dışına içeri alınmayan taraftarlarının yanında aldı. Taraftarının sorunlarını dinleyen Başkan Uyanık, çözüm bulmak için yoğun bir çaba sarfetti. 

UYANIK BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAH GÖSTERDİ

Kırmızı beyazlı taraftarlara stat içinde yer bulabilmak için uzun süre mücadele veren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık taraftarın yoğun baskısına, "Hep beraber gidelim kahveye maçı birlikte izleyelim. Ben sizi asla satmam" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine yüzlerce Samsunspor taraftarı, başkan Uyanık'ı alkış yağmuruna tuttu. Daha sonra Başkan Uyanık'ın dışarıda kalan taraftarını stada alabilmek için yaptığı girişimler sonuç verdi ve Samsunspor taraftarı stat içinde kendine yer buldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYRAM 2018-10-09 16:53:05

Kese kese hayvan kalmaycak bakalim gelecek nesile ne birakacagiz Atatürk bize emanet biz ne biracagiz yeni nesile.

Avatar
Mehmet has 2018-10-09 18:18:47

Sen onu hükümete söyle talimatı veren onlar hazine para yok en güzeli cebinden almak

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-10-10 11:33:40

Yorumcu Adem'e: Sizin Sn.İsmail Uyanık ile ne derdiniz var bilmiyorum ancak bildiğimiz tek şey var bu Kulüp Ortada kalmıştı kimse de sahip çıkmadı. Bu senin kotuledigin yiğit kişi elini taşın altına koydu ve Koskocaman SAMSUNSPORU Ayağa kaldırmaya çalışıyor.
YAHU SİZİN AMACİNİZ NEDİR?

Avatar
okuyucu 2018-10-09 15:47:21

haksız yere kesilen trafik cezalarına dur demenin zamanı geldi arkadaşlar susmayın sesimizi duyuralım ve yürüyüş yapalım.

Avatar
Adem 2018-10-09 20:16:44

Çok büyük 60 tl maaş alan adam büyük olur çok büyükse maaşının yarısını kulübe bağışlasın neredeydi geçmiş yıllar parayı görünce geldi etrafına keyif bağışlıyor klübün parasını sikecilere iddacılara dağıtıyor mafyadan koruma yapıyor cok büyük başkan doğru

Avatar
Yorumcu 2018-10-10 21:42:04

Adem nefesin yetiyorsa borazan çal o zaman.Başkanı senin gibilere yedirmeyiz.Anca klavyeden akıl babalığı yaparsın.60 bin tl degil 100 bin tl alsın sonuç olarak adam bu kulube dolayli da olsa sahip çıktı mı cikmadi mi? Varsa paran gel sen yönet o zaman.