banner388

Başkan Uyanık tebrik etti 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Utaş Uşakspor karşılaşması sonrasında teknik direktör Taner Taşkın'ı tebrik etti.

Başkan Uyanık tebrik etti 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Utaş Uşakspor karşılaşması sonrasında teknik direktör Taner Taşkın'ı tebrik etti.

03 Aralık 2018 Pazartesi 12:03
Başkan Uyanık tebrik etti 

Yılport Samsunspor, Utaş Uşakspor deplasmanından 2-1'lik sonuçla döndü. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık, maçtan sonra teknik direktör Taner Taşkın'ı tebrik etti. Yakın zaman önce eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Taner Taşkın'a sahip çıkan, 'Dere Geçilirken At Değiştirilmez' mantığıyla hareket edeceklerini açıklayan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık,Utaş Uşakspor maçı sonrasında da hocası Taner Taşkın'ı fotoğrafta görüldüğü gibi tebrik etti. 

UYANIK'TAN TARAFTARA TEŞEKKÜR 

Her platformda Yılport Samsunspor'un yeni bir yapılanmaya girdiğini bazı bölümlerin sancılı geçebileceğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık, "Futbolun doğrularını yapıyoruz. İnşallah sezon sonunda ligi hedeflediğimiz yerde tamamlayacağız. Bizler teknik ekip ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. Utaş Uşakspor deplasmanında bizi yalnız bırakmayan tribünü dolduran taraftarlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncer akyıldız 2018-12-03 21:49:46

Ne güzel bir dablo herşeye güzel olacak butakım süperlige gelecek