banner388

Başkan Uyanık, Aztopal ve Uyar ile tesislerde bir araya geldi

Samsunspor'da sıcak saatler... Yaklaşık 6 saatten bu yana takımın başına getirilecek yeni teknik adam üzerinde detaylı bir araştırma yapan Uyanık ve kurmaylarının en geç Salı gününe kadar teknik direktör konusunu çözümleyebilecekleri tahmin ediliyor.

Başkan Uyanık, Aztopal ve Uyar ile tesislerde bir araya geldi

Samsunspor'da sıcak saatler... Yaklaşık 6 saatten bu yana takımın başına getirilecek yeni teknik adam üzerinde detaylı bir araştırma yapan Uyanık ve kurmaylarının en geç Salı gününe kadar teknik direktör konusunu çözümleyebilecekleri tahmin ediliyor.

27 Ekim 2019 Pazar 18:44
Başkan Uyanık, Aztopal ve Uyar ile tesislerde bir araya geldi

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör konusunda sıcak saatler yaşanıyor. İrfan Buz'un istafısının ardından Başkan İsmail Uyanık, Yücel Uyar ve Mustafa Aztopal ile acil olarak bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde öğlen saatlerinde başlayan kritik toplantının halen devam ettiği ifade edildi. 

TOPLANTI 6'NCI SAATİNE ULAŞTI

Yaklaşık 6 saatten bu yana takımın başına getirilecek yeni teknik adam üzerinde detaylı bir araştırma yapan Uyanık ve kurmaylarının en geç Salı gününe kadar teknik direktör konusunu çözümleyebilecekleri tahmin ediliyor. Başkan Uyanık'ın tesisler içinde sürekli telefonla konuştuğu ise gelen bilgiler arasında. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmetgonca 2019-10-27 22:03:54

Sayın başkanım ben derimi sadece hocamı suclu elini vicdanına koy eğer hoca gidiyorsa eğersen İsmail uyanık san bu topcular eğer hesap sormazsan benim hakkım haram olsun bu kulube senden ricam bu futbolcu arkadaşlara senin masaya vurup artık kişiliğini bizim eskiismail abimizin bu futbolculara kan kusturmasını istiyorum alayı lakayt bu topcuların haaa eğer bunlara eğer hesabını sormassan ozaman yeni hoca gelince bu futbol gene aynı bu şekilde olursa o zaman 2 senenin hesabını sana sorarlar başkan bununda böyle olacağını biliyorsun sana Allahı saldım bu hoca gidiyor eyvAllah ama gene aynı bu başarısızlık böyle giderse medyadan silinirsin samsundan silinirsin kalbimizden silinirsin bu işe el at bu işte başka pislikler dönüyor bul abim burası bir şirket eğer bu şirket zarar ederse bunun başı sensin ilk bu hesabı sana sorarlar artık herkes konumunu bilsin bu işi düzelt başkan

Avatar
Kavaklı 2019-10-27 19:00:39

İsmail başkanım istifayı kabul etmeyin olsun bitsin. Hoca mezarlığı gibi olduk. O gitsin bu gitsin gelen bundan iyi mi olacak

Avatar
Metin 2019-10-27 22:45:28

İsmail Uyanık-Mustafa Aztopal-Yücel Uyar sizin çok ama çok hatalarınız var iki sezondur aynı hataları yapıyorsunuz.Malesef Yöneticisi olduğunuz kulube 2 sezondur üst Ligden aldığınız ruhunu Samsunspora veremeyen oyuncularla Takımı oyuncu çiftliğine çevirdiniz. Yüksel Yıldırımın paralarını çok hesapsız harcadınız yazık. Sakaryadan Manisaya giden oyuncuları görmezden geldiniz .

Avatar
ali er 2019-10-27 22:54:45

sezon başından beri ısıran galibiyet isteyen takım ruhu bir türlü oluşmayan bir samsunspor izledik irfan hoca malesef oyuncular yüzünden başarılı olamadı iki sezondur yönetimin transferlerde büyük hataları oldu yönetim haftalardır uykuda takımda ücret dengesizliği çok ama çok fazla üst ligden oyuncu almakla bu işlerin olmadığını göremeyenler bu kulubu yönetemez.

Avatar
Sinan Akdağ 2019-10-27 23:43:51

Problemlerin kaynağı zaten M. Aztopal ve Y. Uyar. İşe yaramaz hocalar da oyuncularda bu menajerlerin eseri değil mi? Topalnıp da yeni bir kazık yedirme planı mı yapıyorlar.

Avatar
Adil Saka 2019-10-28 09:10:04

Trilyonlarını fazlası ile 2 sezondur Samsunspor için harcayan Sn.Yüksel yıldırama bu yapılan transfer hataları takımda disiplinsizlik ihanettir.Nerede görülmüş oyunculara göre düzen geçen sezonda papaz oyuncular Taner Taşkını yedi bu nasıl yönetim disiplinin olmadığı yerde başarı zaten olmaz Samsunda olanda zaten budur.

Avatar
Ahmet ipci 2019-10-28 10:13:33

Samsunspor bu kafa ile asla bir üst ligleri göremez. Teknik direktör seçimi ile futbolcu seçimini Asla bilmiyor.yazik bu şehre.:(

Avatar
Serhat 2019-10-28 10:56:53

Başkanım sizin buradan ve taraftarı susturmanız için tek çareniz YILMAZ VURAL'dır. Siz bence mesai harcayıp Yılmaz hocayı ikna turuna çıkın..