banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Tutu futbolcuları ters köşeye yatırdı

Bu zamana kadar oyuncularına verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen Başkan Tutu, giderayak yine yapacağını yaptı.

banner269

Başkan Tutu futbolcuları ters köşeye yatırdı

Bu zamana kadar oyuncularına verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen Başkan Tutu, giderayak yine yapacağını yaptı.

22 Aralık 2017 Cuma 21:05
Başkan Tutu futbolcuları ters köşeye yatırdı

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, futbolcuları yine ters köşeye yatırdı. Bu zamana kadar oyuncularına verdiği hiçbir sözü yerine getirmeyen Başkan Tutu, giderayak yine yapacağını yaptı. Giresunspor galibiyeti sonrasında soyunma odasına inerek futbolcularına üstün gayretlerinden ve alınan üç puandan dolayı teşekkür eden Tutu, oyuncularına prim sözü verdi. 

OYUNCULAR ADETA YIKILDI

Balıkesirspor, Elazığspor ve Denizlispor olmak üzere oyuncularına üç maçlık primlerinin Ümraniyespor yolculuğu öncesinde bugün dağıtacağının sözünü veren Başkan Tutu, futbolcularını bir kez daha başını öne eğdirdi. Büyük bir heyecanla bugün mesai bitimine kadar paralarının ödeneceğini bekleyen futbolcular, banka hesaplarını kontrol ettiklerinde yine büyük bir hüsranla karşılaştı. 

TUTU OYUNCULARDAN KAÇIYOR 

Başkan Tutu'nun bu hareketi karşısında büyük bir moral bozukluğu yaşayan kırmızı beyazlı oyuncular, kime ne diyeceğini şaşırdı. Futbolcular her şeye rağmen Pazar günü oynanacak zorlu Ümraniyesor karşılaşmasını taraftarları için kazanacaklarını ve alacakları galibiyeti büyük cefekar taraftarlarına armağan edeceklerini söylediler. Başkan Erkurt Tutu'nun bugün tesislere uğramadı. Tutu'nun kendisini arayan oyuncuların telefonlarına da bakmadığı öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-12-23 01:28:00

Hey neredesiniz Ey Samsunlular Artık sahip çıkın takımınıza Yeter artık şu adamdan kurtarın bizi şu erkut tutu gitsin artık sanayici iş adamları belediye neredesiniz kardeşim artık birlik olun