banner388

Başkan Şahin: Samsunspor sevdamızdır

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunsporumuz bizim sevdamızdır. Şehrimizin en önemli markasıdır" dedi.

Başkan Şahin: Samsunspor sevdamızdır

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunsporumuz bizim sevdamızdır. Şehrimizin en önemli markasıdır" dedi.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:04
Başkan Şahin: Samsunspor sevdamızdır

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, SASKİ, SAMULAŞ ve Anakent şirketlerinin genel müdürleriyle bir araya gelerek toplantı yaptı. Çalışma prensipleri hakkında açıklama yapan Başkan Şahin, "Biz insan sevgisini esas alarak çalışacağız. Burası hizmet makamıdır. Görevlerimizi insanlarımıza güler yüzle yapmalıyız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti önemlidir. Hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızı memnun etmek gerekir. Samsun Büyükşehir belediyesinin her kademesindeki görevlilerimiz işlerini en iyi şekilde ve sevgiyle yapmalıdır. İşini iyi yapanlarla beraber çalışacağız. Birlikte daha güzel bir Samsun için çalışacağız. Samsunumuzu daha ileriye taşıyacağız. Çalışma tempomuza, ilke ve prensiplerimize tüm arkadaşlarımız uymalıdır. Bu toplantılarımız belli aralıklarla devam edecek. İnsan ve hizmet odaklı olarak çalışacağız. İnsanımıza sevgiyle hizmet edeceğiz" dedi. 

Daha sonra Samsunsporlu Aileler Platformunun onuruna verdiği yemeğe katılan Başkan Şahin, "Samsunspor şehrimizin en önemli markasıdır. Tüm şehir olarak kenetleneceğiz, uyanış sezonumuzda Samsunspor başkanımız, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızla birlikte eski muhteşem günlerimize döneceğiz. Samsunsporumuz bizim sevdamızdır. Şehrimizin en önemli markasıdır. İsmail Uyanık başkanımız ve yönetim kurulumuz çok önemli ve yoğun çalışmalar yapıyor. 17 ilçemiz ile beraber tüm şehir olarak kenetlenerek Samsunsporumuzun muhteşem günlerine kavuşacağına inancım tamdır. Yakın bir süre içerisinde Samsunsporumuz için kalıcı olacak önemli müjdelerimiz olacak. Başkanımız İsmail Uyanık ve yönetim kurulumuz ile sürekli istişare halindeyiz. Güzel şeyler olacak" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yüksel balcı 2018-07-14 19:39:59

onun icinmi 2 lige düştü

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-07-14 19:56:45

Madem Samsunspor sevdaniz neden sahip cikmadinizda 2.lige düşürdünüz. Sn.Uyanık el uzatinca mi aklınız başınıza geldi sn.Başkan.
Lütfen Samsunusporumuza siyaseti karıştırmayın sn İsmail Uyanık bu isi zaten halledecektir.

Avatar
Ferdi 2018-07-16 00:21:02

InşAllah artık siyaset bulaşmayacak samsunsporuma. Ancak korkmuyor da değilim. Armasında atatürk olan, bu yıl yapmış olduğu bütün transferleri atatürk posteri önünde yapan bir kulüp. Ülke ninde durumu malum. Allah yardımcımız olsun