banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin müjdeyi verdi! Tesis yapılacak

Bugün Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sezon öncesi açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor’a yeni bir tesis kazandırmak için çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

banner269

Başkan Şahin müjdeyi verdi! Tesis yapılacak

Bugün Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sezon öncesi açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor’a yeni bir tesis kazandırmak için çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 00:54
Başkan Şahin müjdeyi verdi! Tesis yapılacak

Samsunspor Haber-Bugün Samsunspor sezon öncesi açılış töreni düzenledi. Tören kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerin ardından Samsunspor Yeni Orduspor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi. Yeni Orduspor'u 1-0 yenen Samsunspor geceyi galibiyetle süsledi.
 
Açılış töreninde konuşan Başkan Şahin, Samsunspor'a yeni bir tesis kazandırmak için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.
 
Başkan Şahin açıklamasında, "2018-2019 sezonunun Samsunsporumuza, Türk sporumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu vesile ile geçmişten bugüne kadar olan başkanlardan, kulüp içerisindeki en alt seviyede çalışan kardeşlerime kadar herkesten ‘Allah razı olsun’ diyorum. Ölenlerimizi de rahmetle anıyorum. Samsunspor gerçekten bugün bir uyanış sezonunu açıyor. Bu uyanış sezonunda inşallah bu takıma maddi ve manevi imkanlarıyla hayat kazandıran sayın Yüksel Yıldırım’ın da ifade ettiği gibi inşallah 2-3 sezon sonra süper lige çıkacak. Samsunspor hak ettiği başarıya ulaştığında Samsunsporlular da mutluluğunu yaşayacaktır. İnşallah burada gördüğünüz gibi sayın valimiz geçmişte çok büyük destekler verdi. Kendisinden Allah razı olsun. O dönemde görev alan arkadaşların hepsine ben teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah sayın valimiz, büyükşehir belediye başkanı olarak ben burada olmak üzere, kulüp başkanı, yönetimi, şehir de inşallah böyle büyük bir birlik ve beraberliği kurarak Samsun’u hak ettiği değerlere hep birlikte kavuşturacağız. Biz Samsunspor kulüp başkanımız ile sık sık görüşüyoruz. Bizim de yapmamız gereken neler varsa onları da yapmaya gayret ediyoruz. Biliyorsunuz, burası biraz şehir dışında tren ile gelme konusunda protokol imzaladık ve elimizden gelen bütün fedakarlığı yaptık. Allah nasip ederse kulüpteki görüşmelerimizde Samsunspor’a yakışır bir tesislerin kurulması gündeme geldi. Yer konusunu gerçekleştirmek, netleştirmek üzereyiz. İnşallah yer konusu netleştiğinde Samsunspor’a yakışır tesisleri de kurmak bizim boynumuzun borcu olsun diyorum. Bu duygularla büyük Samsunspor’un hak ettiği yerlere gelmesi dileği ile kazasız belasız bir sezon geçirmesi temennisi ile hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu.
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.