banner388

Başkan Karayılmaz’dan yenilgi sonrası flaş adım

Adanaspor’a deplasmandı 2-1’lik skorla mağlup olan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, soyunma odasına indi. Başkan Karayılmaz oyuncularına; “Kafanızı yerden kaldırın. Bu yenilgi dünyanın sonu değil. Savaşmaya devam” diye konuştu.

Başkan Karayılmaz’dan yenilgi sonrası flaş adım

Adanaspor’a deplasmandı 2-1’lik skorla mağlup olan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, soyunma odasına indi. Başkan Karayılmaz oyuncularına; “Kafanızı yerden kaldırın. Bu yenilgi dünyanın sonu değil. Savaşmaya devam” diye konuştu.

03 Nisan 2018 Salı 10:51
Başkan Karayılmaz’dan yenilgi sonrası flaş adım

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, 2-1 kaybedilen Adanaspor karşılaşması sonrasında soyunma odasına indi. Oyuncularına ‘kafanızı yerden kaldırın’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Karayılmaz, “Bu sonuç her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Daha önümüzde oynayacağımız alacağımız puanlar var. Yönetim olarak her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

BAHANE ÜRETMİYORUZ 

Futbolcuların üzüntülerinin yüzlerinden okunduğunu da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Rakibimizle kora kor bir mücadele sergiledik. Maç için içinde yakaladığımız Ahmet ve Angan ile iki pozisyonu golle sonuçlandırmış olsaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Şimdi bazı dostlarımız yine bahane üretiyorlar diyecekler. Asla bahane üretmiyoruz. Bu takım ligde kalacak. Bundan  en ufak bir şüphem yok” dedi. 

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

İç sahada oynayacakları özellikle İstanbulspor karşılaşmasında taraftar desteğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, “Samsunspor taraftarıyla çok farklı bir kimliğe bürünüyor. Takım olarak bizim bundan sonra oynayacağımız maçlarımızı kazanma gücümüz var. Bu noktada çalışmalarımıza eksiksiz olarak devam edeceğiz ve Samsunspor’u sezon sonunda bu ligde tutacağız” diye konuştu. 


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 04.04.2018 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-03 13:42:45

Karakter olmadıkça hiçbirşey olmaz. Şanssızlık her maçta olmaz. biz her maça mazeret üretiyoruz.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-04-03 12:06:40

Sn.Başkan bu saatten sonra işimiz çok zor.Samsun sporumuz Eskişehirspora 2 hafta sonra yapacağımız maçı kaybederse maalesef takımımız 3.takim olarak 2.lige düşer.
Ne yapıp yapıp Eskişehir'e yenilmemeliyiz.

Avatar
Metin 2018-04-03 13:05:49

Bu takımın önce Adanademir maçında golü kasten hakem tarafından verilmedi aynı şekilde Bolu maçında 2 penaltısı yine Samsun düşşsün diye hakem tarafından verilmedi hakemlere bu yönde talimat verilmiş. Gelelim Antep maçına bu maçı oyuncular 200 bin lira pirime rağmen bile bile oynamadan Antebe verdiler. Şimdi bu takım daha nasıl ligde kalsın bence Samsun Gaziantep maçı sonrası bu takım oyuncuları tarafından ligden düşürülmüştür. Görüntü bu yönde Denizli-Eskişehiri düşürmeyecekler. Samsun düşünce tüm liglerden çekilsin faliyetlerine son versin alacaklılar avuçlarını yalasın

Avatar
smsn 2018-04-03 12:35:07

bu amatör besimi senmi getirttin.. sayın başkan..

Avatar
Ahmet çankaya 2018-04-03 11:47:01

Başkanım sen öyle soyluyorsunda bu çocuklar daha neyin peşinde ruh ve mücadele yok milletin bu gayreti onları iyi etmez

Avatar
f can 2018-04-04 07:02:27

dün pizzaya gezerken Enes islam ilkini gördüm yanında taş patlasın 17 yaşında kızla şımarık şımarık hareketler kendine yakışmayan yalakliklar şimdi samsun kamuoyuna ve samsunspor yöntemine bu adammi samsunspor geleceğini kurtarçak bizler onun zamanında top oynarken mağlup olduğumuzda sokağa çıkmazdık çok yazık koskoca samsunspor takımı Enes islam ilkine kaldıysa bu takım düşmeyi hakketmistir

Avatar
adnan demirbağ 2018-04-04 09:27:15

Gaziantep'e yenilen bir takımın ligde kalması mucizelere kalmıştır.

Avatar
rmz 2018-04-17 17:33:45

haber gazetesinin yazarı selamet beyde yok adana maçı antepten daha kolaydı diye boş konuşuyor adana samsunu nasıl olsa yenerim diye strateji yaparak kendini yormadan 2 duran topla işi bitirdi denizlili bülent ertuğrulun sözlerine nasıl kızdıysak senin sözlerinde aynı sen adanayı antepten daha küçük görerek adana camiasının şimşeklerini üzerimize çekiyorsun ayıp