banner388

Başkan Karayılmaz: Samsunspor pes etmeyecek

Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, son düdüğe kadar var olan umutlarını sürekli taze tutacaklarını ifade ederek, “Biz bitti demeden bitmez. Samsunspor bu ligde kalacaktır” diye konuştu.

Başkan Karayılmaz: Samsunspor pes etmeyecek

Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, son düdüğe kadar var olan umutlarını sürekli taze tutacaklarını ifade ederek, “Biz bitti demeden bitmez. Samsunspor bu ligde kalacaktır” diye konuştu.

24 Nisan 2018 Salı 13:35
Başkan Karayılmaz: Samsunspor pes etmeyecek

Samsunspor Haber – Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Denizlispor karşısında kaçan galibiyete üzüldüklerini ancak son haftaya kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Samsunspor Başkanı Karayılmaz, “Denizlispor karşısında 2 – 0 ‘lık skoru yakaladıktan sonra galip gelememek bizleri üzdü. Boş kaleye gol atamadık çok basit goller yedik hakem penaltımızı vermedi. Bu muhteşem taraftarımızın önünde kazanmamız gerekiyordu olmadı ama mücadeleye devam” dedi. 

İYİ NİYETLİ DEĞİLLERDİ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, bu sezon sürekli hakem hatalarının kendi aleyhlerine yapıldığını söyledi. Karayılmaz, “ Adana Demirspor maçında verilmeyen çok net golümüz var. Boluspor maçında verilmeyen çok net penaltımız var. Denizlispor maçında verilmeyen çok net penaltımız var. Bunların hepsi iyi niyetli hakem hataları mı? “diye konuştu.

PES ETMEYECEĞİZ

 
Her şeye rağmen pes etmeyeceklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Karayılmaz, “Matematiksel olarak şansımız halen devam ediyor. Giresunspor ve son hafta sahamızda oynayacağımız Ümraniyespor maçlarını kazanarak ligde tutunacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızında buna inanmalarını ve takımlarından olan desteklerini çekmemelerini istiyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-24 13:40:06

Neyi pes etmiyorsunuz acaba ? Siz bizlerin inancını birkaç hafta önce bitirdiniz. Boynumuzu büktünüz ele güne karşı.

Avatar
ALAÇAMLI 2018-04-24 14:13:24

Umut fakirin ekmeği SAMSUNSPOR un ekmeği ise kaf dağının ardına kaldı. KAPATIN ARTIK KULÜBÜDE BİZDE EĞLENECEK BAŞKA BİR ŞEY BULALIM.GEÇMİŞTE BİR SAMSUNSPOR VARDI DİYEREK ÇOCUKLARIMIZA MASAL ANLATALIM .ONLARDA HİÇ GİDEMEYECEKLERİ MEMLEKETLERİN TAKIMINI FUTBOLCULARINA HAYRANLIKLA BAKSINLAR. Pazar günü stada giden bizler gördük SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMINI. Hakem 15000 kişi bakarak düdük çalmadı bizim şuurumuzu bilincimiz yok etti en az 10 puan gitti dedik hakem hatalarıyla ne oldu nasıl bir etkisi oldu TFF KOCAMAN BİR HİÇ. Bilin ki ne yöneticiler nede başka birileri içimizdeki SAMSUNSPOR SEVDASINI YOK EDEMEYECEK NEDEN Mİ?BİZ SAMSUNLUYUZ VE SAMSUNU SEVMEYİ VATANLA ÖZLEŞLEŞTİRMİŞİZ SAMSUN NE NE İSE VATANDA O DUR.

Avatar
samsun5555 2018-04-24 17:13:46

karayılmaz hikaye anlatma.. bu takımı besimle sen düşürdün...antep maçında...

Avatar
hamza55 2018-04-24 16:23:39

Sahipsiz şehir batiparkta doğu parkta piknik yapmaya devam edin stat boş lafa geldimi mangalda kül bırakmayan ama maça gelip takıma destek vermeyen büyük ama küçük şehir.

Avatar
smsn 2018-04-24 17:12:46

boluya rizeye altın orduya hiç güvenmeyin bir kere onlar maç satar... bolu playofu garantiledi.. rize şampiyonluğu altınordu zaten play ofa...

Avatar
has samsunlu 2018-04-24 15:54:39

beyler moral bozucu boş yorumlar bari yapmayın daha hiç birşey bitmedi

Avatar
Metin 2018-04-24 18:53:14

Malesef bu yönetimde takımı yönetemedi tutarsız davranışlar oyunculara güven vere demediler. Besim Durmuş hiç bir maçta rakibi analiz edip oyuncuları ile önlem alamadı Denizli maçında Mehmet Akyüze bir önlem alamadı. Besim Durmuşun 3.sınıf bir hoca olduğu her maçta görüldü. Oyunculara içeriden dışarıdan takımı düşürün oynamayın diyenlerin olduğu söyleniyor bunlar menejerler ve bazı siyasetcilerdir.

Avatar
Rmz 2018-04-25 00:53:12

Demir düşecek demir göreceksiniz