banner388

Başkan Erkurt Tutu futbolculara içini döktü

Ligde kötü günler geçiren Samsunspor’da Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, dün idman sonrasında futbolcu ve teknik ekiple özel bir görüşme yaptı.

Başkan Erkurt Tutu futbolculara içini döktü

Ligde kötü günler geçiren Samsunspor’da Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, dün idman sonrasında futbolcu ve teknik ekiple özel bir görüşme yaptı.

07 Aralık 2017 Perşembe 11:44
Başkan Erkurt Tutu futbolculara içini döktü

Samsunspor Haber – Ligde kötü günler geçiren Samsunspor’da Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, dün idman sonrasında futbolcu ve teknik ekiple özel bir görüşme yaptı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu, aldıkları kongre kararıyla beraber kulübün içinde bulunduğu mali yapıyı ve bundan sonraki planlarıyla ilgili futbolcuları bilgilendirdi.

HATA YAPTIKLARINI İTİRAF ETTİ

Samimi bir havada geçen toplantıda yönetim olarak hatalar yaptıklarını itiraf eden Başkan Tutu, “Samsunspor başarısı bizim için her şeyin üzerinde. Hiçbir şey için geç kalmadık. Sizlerden devre sonuna kadar oynayacağımız üç maçta en iyi sonuçları almanızı istiyoruz. Yönetim olarak bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

ÖDEMELER YAPILACAK

Toplantıda futbolcu alacakları konusunda da konuşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu,  “Devre arasından önce mutlaka bu konuda gereken yapılacak. Uzun süredir yaptığımız çalışmaların karşılığını almak üzereyiz. Samsunspor büyük bir kulüptür. Herkes hakkını alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezai 2017-12-07 14:42:20

Gömünü bulacaksınız yoksa süper lotodan para mı çıkacak. Hoş böyle bir şey olsa onuda yüzünüze gözünüze bulaştırırsınız

Avatar
ali er 2017-12-08 06:52:28

yalanla dolanla kulup yönetilmez,erkut tutu ve ekibi malesef bunu hep yapıyor kulup çok ama çok kötü yönetiliyor erkut tutu samsunsporu yerli yabancı oyuncu çöplüğüne çevirdi ligden düştüğümüzdede kazım yılmaz takımı oyuncu çöplüğüne çevirerek aşırı borç bırakarak yapmıştı bu şehire çok yazık ettiler