banner388

Başkan Erkurt Tutu'dan Önemli Açıklamalar!

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yapılması planlanan Samsunspor Anıtı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanının sözleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erkurt Tutu'dan Önemli Açıklamalar!

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yapılması planlanan Samsunspor Anıtı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanının sözleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

09 Mart 2017 Perşembe 17:40
Başkan Erkurt Tutu'dan Önemli Açıklamalar!

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, yapılması planlanan Samsunspor Anıtı Projesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın destekleriyle yakın zamanda projeyi açıklayacaklarını söyleyen Başkan Erkurt Tutu, "Anıt ile ilgili de yaklaşık 6 ay önce, yeni stadın çimleri ekilirken, Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a talepte buluduk. Kulüpteki kupaları formaları kimse göremiyor. Stadın altına 'müze yapalım' dedik. Müzenin içine de kazada 'kaybettiklerimizin bal mumu heykellerini yapalım' dedik. Kendisi de bu fikri çok beğendi. Bunun ardından kendisi 'Havza'da ki anıt ne oldu. Oraya yapalım' dedi. Farklı bir konsept proje yapılması düşünülüyor. İçinde Samsunspor store, kafeterya, insanların durduğunda Samsunspor'la ilgili bir şeyler alıp, istirahat edebilecekleri proje olsun dedik. Bunları Canik Belediyesi'yle de paylaştık. Bununla ilgili görselleri paylaşacağız. Bu projede bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a çok teşekkür ederiz" dedi.

"Yapılan açıklamalar talihsiz"

Hafta sonu karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak mücadeleyi yeşil sahanın üzerine vereceklerini söyleyen Başkan Tutu, "Samsun, Türkiye'nin en önemli spor ve futbol şehri. Biz mücadelemizi, kavgamızı ve herşeyimizi yeşil sahanın üstünde yapmamız gerekiyor. İki haftadan beri üst üste kazandığımız müsabakalar var. Kaybettiğimiz müsabakalarda oldu. Performansımız çok iyi buda 2 haftadır sonuca yansıyor" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı final oynayacağımız maçlardan bir tanesidir. Yapılan açıklamalar talihsiz. Bunun için fazla konuşmaya gerek yok. Bununla ilgili açıklama yaptık. Burası bizim orada yaşadıklarımızın yaşanacağı ne bir şehir, ne stadyum nede kulüptür. Taraftarlarımız da bu bilinçliliktedir. Bu maçta başkalarının tesiri altında kalmadan Samsunspor maçta gerekli mücadeleyi verecektir. Kalınabilinecek ithamların hiç birisine itibar etmeden kendi takımlarını destekleyerek Samsunspor'un başarılı olabilmesi için hep beraber el ele vererek çalışacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.