banner388
banner390
banner410
banner408

Barış formaya çok yakın

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli stoperi Barış Başdaş, formaya çok yakın. Takıma geç katılan ve özel programlar eşliğinde kısa sürede istenilen form düzeyine ulaşan Barış'ın antrenmanlardaki neşeli görüntüsü ise camiada yüzleri güldürüyor. 

banner269

Barış formaya çok yakın

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli stoperi Barış Başdaş, formaya çok yakın. Takıma geç katılan ve özel programlar eşliğinde kısa sürede istenilen form düzeyine ulaşan Barış'ın antrenmanlardaki neşeli görüntüsü ise camiada yüzleri güldürüyor. 

27 Ağustos 2021 Cuma 09:41
Barış formaya çok yakın

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un tecrübeli stoperi Barış Başdaş, formaya çok yakın. Takıma geç katılan ve özel programlar eşliğinde kısa sürede istenilen form düzeyine ulaşan Barış'ın antrenmanlardaki neşeli görüntüsü ise camiada yüzleri güldürüyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından forma bekleyen tecrübeli stoperin en kısa sürede ilk onbirde ki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor. 

FORM TUTUYOR 

Takım içinde güzel bir hava yakaladıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin stoperi Barış, "Sezona güzel bir galibiyet alarak başladık. Bunun devamını yarın akşam deplasmanda oynayacağımız Kocaelispor deplasmanında da devam ettirmeyi planlıyoruz. Bunun için takım halinde iyi çalışıyoruz. Biezlere güvenen taraftarlarımız başta olmak üzere tüm Samsun halkına bu maçta galibiyeti hediye etmek istiyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
macit 2021-08-27 09:57:25

Barış sahaya geri pasçı k.boli kulübeye takımın hızını kesiyor.

Avatar
VEDAT 2021-08-27 14:19:44

adam kıçını kaldırıp topa vuramıyor ağır,arkasına adam kaçırıyor ama banko! tabii ki bolinin yerine iyi bir stoper şart. hatta kaleci konusunda da alp tutar hazırlık maçlarında bu forma benim dedi! ama rakip topa vurmadan kalenin içinden topu çıkarmaya hazırlanan bir kaleciye kalemizi teslim ediyoruz. puanları kaybedince mi aklımız başımıza gelecek!

Avatar
Metin55 2021-08-27 18:42:29

Boli kulübeye,Barış ilk onbirde maça baslamalı

Avatar
Suat 2021-08-28 09:35:31

Amaç kimseyi kırmak üzmek değil mesele Samsunspor ise gerisi teferruat dur kalemizde pimi çekilmiş bir bomba var Nurullah bu takımın kalecisi olmamalı değilde herkesin gördüğünü teknik heyette görüyordur ama velhasıl önlem yok nurullah kaleciyi koruyamiyor sezon sonunda bir puanın dilencisi oluyoruz yazikltir açın önünü gitsin

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-08-28 17:31:58

Nedir bu Nurullah ile Boli Düşmanlığı anlamış değilim.Siz Samsun sporlumusunuz yoksa rakip takimlardanmisiniz?
Takımımız 3-1 kazandı hala eleştiri var.Boli be yaptı? Hata takmayan biri olabilir mi?
Nurullah ta 2 metre mesafeden gol yedi.Bunu kurtaracak Kaleci varmı?
Samsun spor Düşmanlığı Lütfen yapmayın.zHer futbolcuya ihtiyacımız var lig uzun bir maratonda.