banner388

Bakspor-Samsunspor maçı canlı izle

Başkentte oynanan Bakspor-Samsunspor maçını Samsunhaber.com olarak canlı olarak veriyoruz.

Bakspor-Samsunspor maçı canlı izle

Başkentte oynanan Bakspor-Samsunspor maçını Samsunhaber.com olarak canlı olarak veriyoruz.

14 Eylül 2019 Cumartesi 15:46

Yılport Samsunspor'un Başkent Akademi Futbol Kulübü (Bakspor) ile bugün saat 16.00 da OSTİM Stadı'nda oynayacağı zorlu müsabaka Samsunhaber.Com facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un dakikalarda sonra başlayacak Başkent Akademi Futbol Kulübü maçı Samsunhaber.Com facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Saat 16.00 da OSTİM Stadı'nda başlayacak zorlu puan mücadelesine Yılport Samsunspor şu onbirle çıkacak; Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Yalçınç Kılınç, Aytaç Sulu, Gökhan Meral, Samet Hakan Kılıç, Gökhan Alsan, Ahmethan Köse, İlyas Kubilay, Guido Koçer Bahattin Köse

Son Güncelleme: 14.09.2019 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-09-14 17:57:00

Böyle bir defans hic görülmemiştir.Hoca bunlara defansta nasıl oynanacağını maalesef ogretmemis.Bu kadar lakayitlik nerede görülmüş. Yazık 2 puanimiz gitti.
Bu sene de şampiyonluk (Direk) çık şüpheli.