banner388

Bahattin Köse  neden oynamıyor ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, gol krallığına koşan; 19 golü bulunan ve oynadığı maçlarda performansıyla herkesin beğenisini kazanan Bahattin Köse'nin neden bir süredir ilk 11'de oynatılmadığına dair açıklamalarda bulundu. 

Bahattin Köse  neden oynamıyor ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, gol krallığına koşan; 19 golü bulunan ve oynadığı maçlarda performansıyla herkesin beğenisini kazanan Bahattin Köse'nin neden bir süredir ilk 11'de oynatılmadığına dair açıklamalarda bulundu. 

15 Mart 2020 Pazar 17:57
Bahattin Köse  neden oynamıyor ? 

 Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, gol krallığına giden ve şu ana kadar 19 golü bulunan ve oynadığı maçlarda performansıyla herkesin beğenisini kazanan Bahattin Köse'nin neden ilk 11'de oynatılmadığına dair açıklamalarda bulundu. 2-1 kazanılan Zonguldak Kömürspor maçının ardından gazetecilerle bir araya gelen şampiyon hoca, bakın Bahattin Köse konusunda neler söyledi; 

SAĞLAM'IN MERAK EDİLEN YORUMU

"Bizim hedefimiz şampiyonluk. Dolayısıyla bu şampiyonluk yolunda bizi bu hedefe kim taşıyaçaksa biz ona görev veriyoruz. Ve adaleti de eşit dağıtmaya dikkat ediyoruz. Antrenmanlar bizim için oyuncularımız hakkında bize bir referans oluyor. Bu takımda kim çalışırsa kim hak ederse o oynar".

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 16.03.2020 11:35
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2020-03-15 18:08:02

Hoca bahattin şımardi demek istiyor

Avatar
Hatko 2020-03-15 19:30:09

Bahattin kafasına göre takılıyor gibi ve Ertuğrul hoca da herkese eşit ve adaletli davranır, Bahattin iyi futbolcu fakat pas vermesi gereken yerde şut çekiyor, şut çekmesi gereken yerde pas veriyor.

Avatar
isa karabaşoğlu 2020-03-15 23:03:10

Tamamda antremanda kim çalışırsa o forma giyiyorsa kaç haftadır atabeyin maçlardaki performansına ne diyeceğiz resmen hayalet gibi sahada geziyor resmen takım atabeyin yüzünden bir kişi eksik oynuyor. Peki bu maçta ikinci yarı atabeyin yerine bahattin alınamazmıydı oynasaydı en kötü bir golü kesin vardı fakat ahmethan girdi vAllahi bizden fazla zonguldakspora katkı yaptı desem yalan olmaz. Taraftar devre arası iyi bir santrafor alın dedi ama bizim golcüye ihtiyacımız yok dediniz işte gördük atabey ile ahmethanı topla bir golcü etmiyorlar.Ertuğrul hoca ile bahattin arasında kesin bir sorun var gizleniyor. Bahattinde kendine biraz daha dikkat etmeli bomboş adama verip golü attıracağı pozisyonda şut çekip pozisyonu harcıyor iki üç kişinin arasına dalıp çalım atmaya çalışıp topu kaptırması pas vermemesi onun yedek kalmasına sebep oluyor bence.

Avatar
Gazi 2020-03-16 02:23:08

İkna edici açıklama değil. Zaten zar zor maç kazanıyorsun. Eğer sorun futbolcuda ise hazırlamak teknik heyetin işi. Ama samsunlu Bahattin i sahada görmek istiyor.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-03-16 12:18:06

ERTUĞRUL BEŞİKTAŞTA OYNARKEN TEKNİK DİREKTÖR TOHSHAK'IN ERTUĞRULA YAPTIĞINI ŞİMDİ ERTUĞRUL BAHATTİNE YAPIYOR.

Avatar
Kavaklı 2020-03-15 18:27:00

Bahattini seneye kullanacakmiyiz ? Asil soru bu .

Avatar
bilal 2020-03-16 09:04:54

bahattin samsunsporun yıldızlı futbolcusudur

Avatar
Metin 2020-03-16 09:59:54

Hoca ile Bahattin arasında Sancaktepe maçında oyuna girmek için ısınma hareketleri sırasında Bahattin ile Hoca arasında maç oynanırken Taraftarın gözünden kaçan bir gerilim yaşandı.Hoca çok formda olan Takıma katkı yapan Bahattini kafasında bitirdi.