banner388

Bahattin Köse: Gol Kralı Olacağım 

Bahattin Köse, Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu Samsunspor ile Evdekal programına konuk oldu. Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtlayan kırmızı beyazlı ekibin golcü futbolcusu,  kulübün Youtube kanalı üzerinden video konferans sistemi ile futbol spikeri Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtladı. 

Bahattin Köse: Gol Kralı Olacağım 

Bahattin Köse, Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu Samsunspor ile Evdekal programına konuk oldu. Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtlayan kırmızı beyazlı ekibin golcü futbolcusu,  kulübün Youtube kanalı üzerinden video konferans sistemi ile futbol spikeri Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtladı. 

28 Nisan 2020 Salı 17:24
Bahattin Köse: Gol Kralı Olacağım 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un gol ayağı Bahattin Köse, Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu Samsunspor ile Evdekal programına konuk oldu. Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtlayan kırmızı beyazlı ekibin golcü futbolcusu,  kulübün Youtube kanalı üzerinden video konferans sistemi ile futbol spikeri Melih Gümüşbıçak’ın sorularını yanıtladı. Karantina sürecini evde ailesiyle birlikte geçirdiğini belirten tecrübeli oyuncu Bahattin Köse, “Ben ailemle yaşıyorum. Bu süreçte ailemizin değerini daha da iyi anladık. Evde kaldığım sürede canım sıkılmıyor. Ailemizin değerini bilmek lazım. Pizzayı iyi yaparım. Hamurunu bile kendim yapıyorum. Ben bir idolüm yok ama klas oyuncuları örnek alıyorum. Örneğin Pirlo’yu çok beğeniyorum” dedi.

MANİSA MAÇINI UNUTAMIYORUM

Deplasmanda oynadıkları Manisa Futbol Kulübü A.Ş. maçını unutamadıklarını belirten Bahattin Köse, “Benim için Manisa Futbol Kulübü deplasmanı önemliydi. 3’üncü golü attım. Biz de ilk maçın hıncını çıkarttık. Bizim için çok önemli maçtı. Benim golümden çok attığımız ilk gole sevindim. Ben Manisa ve Adana’da, Samsunspor’a karşı oynadığımda stadyumda seyircilerin neler yapabileceğini görmüştüm. Buraya geldiğimde de heyecanlanmıştım. Kendi evimizde zaten biz rahat bir şekilde maça çıkıyoruz. Çok güzel taraftarlarımız var” diye konuştu.

YABANCILAR GÜÇ KATACAKLAR 

Samsunspor’u Avrupa’da Liverpool’a benzettiğini ifade eden Bahattin Köse, “Ertuğrul Sağlam hocanın Samsunspor’a geldiğini duyduğumuzda biraz şaşırdık. Çok başarılı ve büyük bir hoca. 13 maçlık galibiyet serisinde de hocamızın büyük payı var. Samsunspor’u Avrupa’da Liverpool’a benzetiyorum. Hem pas yapıyorlar hem önde baskı kuruyorlar. Ahmethan’ın son vuruşları çok iyi, çabuk oyuncu. Ahmethan’ın da profesyonelliğini çok beğeniyorum. Benim 1 sene daha kontratım var. Bence kesinlikle iyi bir takımımız var. Önümüzdeki sene TFF 1’inci ligde sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. 5 tane yabancı alındıktan sonra takım daha da güçlü olacak ve şampiyonluğa oynayacağını düşünüyorum. Önümüzdeki sene favori bir takım olacağız. Futbolcu olmasaydım itfaiyeci olmak isterdim. Bir arkadaşımın babası küçük bir kasabada oturdukları için genelde iş olmuyormuş ve hep oturuyorlarmış. Ondan dolayı da ilgimi çekmişti” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ ÇOK HIRSLI 

Yüksel Yıldırım’ın büyük bir vizyona sahip olduğunun altını çizen Bahattin Köse, “Başkanımızın hırslı olduğunu düşünüyorum. Başarısı da buradan geliyor. Sadece şampiyon olmak istemiyor. Rekorlar kırmak, gol kralı çıkartmak istiyor. Başkanımızın büyük hedeflerde olduğu belli. Başkanımızın büyük bir vizyona sahip olduğunu gördük. 4-5 sene İzmir’de yaşadığım için Samsun’u biraz İzmir’e benzetiyorum. Samsun çok güzel bir şehir. İstediğin zaman sahilde denize girebiliyorsun, istediğin zaman oradaki cafelerde oturabiliyorsun. Benim oturduğun Hasköy tarafındaki manzaralar da çok güzel. Maçlardan önce ben genellikle müzikle motive oluyorum. Kulaklığımı takip sağı solu duymuyorum. Takımın en yetenekli oyuncuları İlyas Kubilay Yavuz ve Ramazan Çevik. Ben ligler başladıktan 2 hafta sonra şampiyonluğumuzu garantileyeceğimizi düşünüyorum. Seyircilerin destekleri için de teşekkür ediyorum. Bu koronavirüsü sebebiyle oldukça dışarı çıkmamaya çalışalım. Buradan da başkanımıza verdiğim gibi taraftarlarımıza da söz veriyorum. İnşallah gol kralı olmak istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.