banner388

Atabey Çiçek'in haklı isyanı ! Bir kaçımızın  koronadan ölmesi  mi gerekiyor 

Atabey Çiçek, ertelenen maçların 12 Haziran'da yeniden kaldığı yerden başlatılma kararını kendisine ait sosyal medya hesabından eleştirdi.

Atabey Çiçek'in haklı isyanı ! Bir kaçımızın  koronadan ölmesi  mi gerekiyor 

Atabey Çiçek, ertelenen maçların 12 Haziran'da yeniden kaldığı yerden başlatılma kararını kendisine ait sosyal medya hesabından eleştirdi.

06 Mayıs 2020 Çarşamba 22:25
Atabey Çiçek'in haklı isyanı ! Bir kaçımızın  koronadan ölmesi  mi gerekiyor 

Yılport Samsunspor'un forveti Atabey Çiçek, ertelenen maçların 12 Haziran'da yeniden kaldığı yerden başlatılma kararını kendisine ait sosyal medya hesabından eleştirdi. Kırmızı beyazlı oyuncu, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; 

BÜYÜK DESTEK GÖRÜYOR

"İşinize gelmediği için ligleri başlatma kararı alıyorsunuz.(sebebi de malum) Ama insan sağlığını hiçe sayıyorsunuz. İlla birkaç futbolcunun koronadan ölmesi mi gerekiyor, bu kararı almanız için. İnsanların aklıyla alay etmeyin bari çok yazık.! 

KRİTİK BİR SÜREÇTEYİZ 

Düşüncelerimin hiç bir kulüple veya şahısla alakası yok, kendi fikrim. Çoğu futbolcudan daha çok istiyorum maçların başlamasını. Ama insan sağlığından daha önemli birşey yok. Birimize birşey olursa hesabını kim verecek. Dilerim tüm meslek grupları için kazasız belasız atlatılır bu süreç." 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunluyuz 2020-05-07 00:03:58

Atabey efendi hayat devam ediyor sen haklı olarak oynamak istemiyorsun ama bende bir kamu çalışanı sağlıkçı olarak işe gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım mesleğimin gereğini yapıp maaşımı almalıyım sen de futbolcu olarak işinin gereğini yapmalısın yani çalışmadan para yok o zaman kulüplerden alacaklarınızdan feragat edin yok ben profösyonelim paramı alırım dersiniz.Hayat bir şekilde devam edecek bu virüs belasından bir şekilde kurtulacağız....

Avatar
samsunlu.... 2020-05-07 08:50:17

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN LİĞ AYLAR ÖNCESİNDE BAŞLADI ...
HİÇ SESLERİ ÇIKIYOR MU !
SENDE ÇIK YEŞİL SAHALARDA SPORUNU YAP KORKMA ÖLMEZSİN....ATABEYYY..

Avatar
burakk 2020-05-06 23:53:45

arkadaş heryer tıklım tıklım. Sanki bu isyan edenler de 40 gündür evde izole yaşam sürüyorlar. Size elli tane test yapacaklar ilaçlar kontroller. Hergün işe gitmek zorunda olan gariban napsın.

Avatar
Erol 2020-05-07 01:26:42

Haklı isyanmı ? sorun bakalım atabey çiçeke oynamadığı dönemlerde ki aylık alması gereken parayı bırakacakmı yada peşin aldığı parayı aya bölerek kalanı geri iade edecekmi ? Sağlık çalışanları ölebiliriz diye hastaneler kapansın dedimi ? belediye çalışanları çöpten virüs geçer çöp toplamayalım diye talep ettilermi yada emmiyet asker özel sektörlü , alt tarafı çıkıp seyircisiz top oynayacaksın konuşmak için konuşmuş .

Avatar
Kırcalı Kansu 2020-05-06 23:00:23

Boş yapma atabey,oynamak istemiyorsan sözleşmeni fesih et defol git

Avatar
HAKAN SARAÇOĞLU 2020-05-07 12:50:42

atabey paraları alırken ıyıydı.ne oldu simdi can tatlı değilmi sağlık calısanları polisler belediye calışanları ne yapsın HERKESİN HAYATI TATLI İSTEMİYOSAN ÇEKER GİDERSİN

Avatar
Ergin 2020-05-07 13:32:10

Atabey efendi yapma, profesyonel bi adama yakışmaz bu. herkes düzenli olarak kontrol edilecek. Stad zaten seyircisiz. Koronadan ölme ihtimalin de dolayısı ile trafik kazasından ölme ihtimalinden daha düşük oluyor. Aklını kuklan

Avatar
Fuat DİLEK 2020-05-08 08:55:56

Bu aciklamalarindan dolayi;zaten kiralik olan Atabey kendi takimina gonderilebilir.zaten sozlesmesi de sona erdi.Lig ler iptal edilirse buyük oranda cikma düşme olmayacak.bunun dunyada ornekleri var.yazik olmazmi yildirim holdinge.atabey in derhal ilusigi kesilmeli.zaten pek katki sagladigi da yoktu..