banner388

Atabey Çiçek  golleriyle dönecek

Forma giydiği müsabakalarda sergilediği futbol ve mücadele ile beklentilerin çok altında kalan Atabey’in bundan sonraki süreçte nasıl bir grafik sergileyeceği ise büyük merak konusu.

Atabey Çiçek  golleriyle dönecek

Forma giydiği müsabakalarda sergilediği futbol ve mücadele ile beklentilerin çok altında kalan Atabey’in bundan sonraki süreçte nasıl bir grafik sergileyeceği ise büyük merak konusu.

09 Kasım 2019 Cumartesi 17:23
Atabey Çiçek  golleriyle dönecek

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un sezon başında büyük umutlarla Başakşehir’den renklerine kattığı Atabey Çiçek’in bir türlü istenilen seviyiye gelememesi camiada büyük hayal kırıklıığına neden oluyor. Forma giydiği müsabakalarda sergilediği futbol ve mücadele ile beklentilerin çok altında kalan Atabey’in bundan sonraki süreçte nasıl bir grafik sergileyeceği ise büyük merak konusu. 

İSTEKLİ ÇALIŞIYOR 

Kalitesini bir türlü sahaya yansıtamayan kırmızı beyazlı oyuncu ile teknik ekip yakından ilgileniyor. Sürekli olarak genç oyuncuyla ileteşim halinde olan tekink ekip, Atabey Çiçek’in yarın oynanacak Hacettepe maçıyla beraber beklentileri karşılaşacağına inanıyor. Antrenmanlarda istekli görüntüsüyle de bunu doğrulayan Atabey’in yarın oynanacak Hacettepe karşılaşmasında ilk 11 de sahaya çıkması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin55 2019-11-09 18:45:56

Atabey,Gokhan Alsan,Samet Asatekin gonderin iki kanat oyuncusu ve Erkan Zengini alın direk cıkamaz isek Playoftan kesin çıkarız.Bakın Manisa Erkan Zenginle görüsüyor.Samsunsporu iki sezondur pilanlayanlar aynı hataları yaptı yapmaya devam ediyor.Bir Manisa kadar neden olamadık.İsmail Uyanık efsane başkanmış o ünvanı eskidendi.

Avatar
avn 2019-11-09 20:16:25

Bencede Atabey ve Gökhan bu lige alışamadılar., benimsemediler., Samet Asatekin de bizim taleplerimizi karşılayacak kapasitede degil bencede bu üçünü devre arası yollamalılar.., kesi likle Erkan Zengin alınmalı., Karagümrüğü tek başına çıkardı bana göre., Bakın Manisada Dilaver olmasın ., o golleri atan topcukar bana göre bir hiç ., Dilaver oynatıp gol attırıyor onlara., Erkan Zengin de aynısı...! Alınırsa kesin çıkarız...

Avatar
Yasin 2019-11-09 22:09:04

O zaman yine Bahattin yedek bırakır ulan bok mu var bu Atabey de formsz olan oynayamaz Bahattin şuanda formda onun oynaması lazım

Avatar
Sinan Akdağ 2019-11-09 23:36:45

6 eksikle küme düşmeye oynayan Hacettepe maçında iyi olsa ne olur, olmasa ne olur.