banner388

Artık eski Samaras değilim

Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin Yunan yıldızı Samaras, antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Artık eski Samaras değilim

Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin Yunan yıldızı Samaras, antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

08 Şubat 2018 Perşembe 17:48
Artık eski Samaras değilim

Samsunspor, pazar günü oynayacağı Erzurumspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Samsunspor'un Yunan Yıldızı Georgios Samaras antrenman sonrasında yaptığı konuşmasında, "2 hafta sonra 33 yaşıma basıyorum. Eski Samaras tabii ki değilim ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"ESKİ SAMARAS DEĞİLİM AMA ÇOK ÇALIŞIYORUM"

Son haftalarda gösterdiği performans ile dikkat çeken Samaras, "Takımın şu anda özgüveni çok yüksek. Herkes kendine güvenerek sahaya çıkıyor. Bu tip liglerdeki takımlarda güven çok önemli bir şey. Önümüzdeki maça son derece odaklanmış durumdayız. Pazar günü oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında da son haftalardaki güzel performansımızı sergilemek istiyoruz. Hakem geçen maçta golümü vermedi. O geçmişte kaldı. Verilen kararla ilgili bir şey yapamayız. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 2 hafta sonra 33 yaşıma basıyorum. Eski Samaras tabii ki değilim ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Son zamanlardaki performansım bireysel başarıdan kaynaklanmıyor. Takımın başarısı da beni olumlu etkiliyor. Takım arkadaşlarımın mücadelesi olmadan ben hiçbir şey yapamam" dedi.

Öte yandan Samsunspor'a Kayyum Heyeti Başkanı olarak atanacağı öğrenilen Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz da antrenmanını izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.